Російські губи

«Дім 2» – це явище довге не смішне і навіть непристойне, це різновид антитренду. Можна довго сперечатися, що популярність цього шоу є показником низького рівня культури в країні і бульбаллла, але я думаю, що це неспроможність. Я знаю кілька людей, які дивляться будинок 2 чисто для загибель, і я думаю, що є тисячі в Росії. Це смішно, якщо ви граєте цей показ один раз, а потім дивитися його приблизно місяць, ви не визнаєте своїх персонажів – всі нові обличчя. Один з блогерів оцінюється, що середня довжина перебування на шоу одного «робоварця» менше трьох тижнів. Є спина проекту – кілька пар, які будували свою любов на тисячі днів, але не можна шукати однакові обличчя протягом п’яти років. Ось чому люди, як Крістіна Рей приходять до проекту.

р.

р.

Я думаю, що це найбільші силіконові губи я коли-небудь бачив. Навіть жінка, яка зрізала обличчя під обличчям кота. Не подобається DUPFACE, це SUPERMEGODAKFACE! 22-річна Крістіна зробила в п'ять років близько 100 ін'єкцій гіалуронової кислоти. Імовірність повторення такої «ніплі» природно - 0.0001. Це, ви можете тільки пройти з ним все своє життя, або вирізати (brrr)

“Фубл!” – найважчий вираз, який я коли-небудь показав ці фотографії. Але вона знаменитість зараз, і хто ми? Христина Рай нещодавно увійшов до Книги рекордів Guinness як власника найбільших силіконових губок світу. Вона була її губами, як неоднозначна, як це може звучати, що подав її спосіб показати бізнес. Рей став членом «Дом-2», можна припустити, що зараз вона буде запрошена на різні шоу-повідомлення, а з часом вона стане медіафраккою, як Джигурда. (Жігурда пише і співає поезії, але я думаю, Крістіна також може відкрити подарунок співу.)

Екстремальна стрижка і такі губи разом роблять останнє враження. Як кажуть, «Коли ви бачите це один раз, не можете забувати. й

Я. Відомий чоловік. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так не судиться. Але, людина, у вас є! Чи можна це зробити для слави?

Це те, що Крістіна виглядала так, коли вона була 17.

Зроблено вже промені.

7404034