4251
Краса
Якщо хтось попросить мене те, що «неблагна краса» і «дихає», зображення одного з них буде попросити в голову. Це фотографії цих відомих жінок і дівчат, які я поставив у пояснювальному словнику навпроти цих концепцій. Тут красиві і незрівняні:
р.
Еніко Михайлов. Ця дівчина, або скоріше її обличчя, є прекрасним характером для скульпторів. Сири, ніс, чола - просто взяти і ліпити :
Мішель Pfeiffer. Мишлик Pfeiffer - не навіть слів - для неї будуть говорити фотографії.
І сьогодні її зовнішній вигляд може бути доповнений.
І, звичайно, відразу пам'ятаю ще одну знамениту жінку, дивовижно вдалося зберегти її красу. Це те, що означає «дихати».
Орнаелла Муті:
Дуже поряд з нею в списку «неблагних красунь» – ще одна італійська акторка – Monica Bellucci.
Красива жінка:
Аристократичний. Що я кажу про Крісті Турлінгтон. Просто неможливі аристократичні свічки і ніс!
Молодий Christie:
р.
р.
р.
Зріла Christie:
р.
Сієнна Гуліор – актриса і модель. І ця дівчина схожа на богині.
р.
І оскільки мова йде про давнину, я не можу допомогти, але згадувати Діана Кругер. Ніс, жекбони, акуратний підборіддя - всі скульптори будуть кричати з захопленням.
, Україна
Rachel Weiss є обов'язково красивим. І, звичайно, підійде для ролі благородної краси. Чи не ви? Дивіться фільм "Агора", де Рахель грає розумну і красиву гіпатію:
р.
Звичайно Charlize Theron ...
до 1 2 3 4 5+
Вона просто красива жінка. Це факт.
Виражаюче обличчя, особливо високий лоб і чекбони, добре, чому не краса?
Після цього я оплачую притоку до вдалого поєднання генів в Amber Heard:
р.
Еніко Михайлов. Ця дівчина, або скоріше її обличчя, є прекрасним характером для скульпторів. Сири, ніс, чола - просто взяти і ліпити :
Мішель Pfeiffer. Мишлик Pfeiffer - не навіть слів - для неї будуть говорити фотографії.
І сьогодні її зовнішній вигляд може бути доповнений.
І, звичайно, відразу пам'ятаю ще одну знамениту жінку, дивовижно вдалося зберегти її красу. Це те, що означає «дихати».
Орнаелла Муті:
Дуже поряд з нею в списку «неблагних красунь» – ще одна італійська акторка – Monica Bellucci.
Красива жінка:
Аристократичний. Що я кажу про Крісті Турлінгтон. Просто неможливі аристократичні свічки і ніс!
Молодий Christie:
р.
р.
р.
Зріла Christie:
р.
Сієнна Гуліор – актриса і модель. І ця дівчина схожа на богині.
р.
І оскільки мова йде про давнину, я не можу допомогти, але згадувати Діана Кругер. Ніс, жекбони, акуратний підборіддя - всі скульптори будуть кричати з захопленням.
, Україна
Rachel Weiss є обов'язково красивим. І, звичайно, підійде для ролі благородної краси. Чи не ви? Дивіться фільм "Агора", де Рахель грає розумну і красиву гіпатію:
р.
Звичайно Charlize Theron ...
до 1 2 3 4 5+
Вона просто красива жінка. Це факт.
Виражаюче обличчя, особливо високий лоб і чекбони, добре, чому не краса?
Після цього я оплачую притоку до вдалого поєднання генів в Amber Heard: