Леді Гага

Не думаю, що я не знаю, що це людина. Дорогі, це час, щоб визнати себе і їх оточення, що ця співачка не може бути маленькими друзями з головою, але принаймні вона не може бути заборонена в будь-який спосіб.

Я не знаю про вас, і я не знаю вітчизняних зірок, які тиснуть з тоннами наших виробників, в тому числі надії заробітку трохи грошей від приступних покраїнских шанувальників. Ні, як ми можемо порівняти Gaga з такими явищами, як "Шутери", "Brilliant" ... і Білан ... добре і всі інші звичайно. Що я маю на увазі? А! Звичайно, особлива увага приділяється шафі зірки. Так, це не мій чарівний Діта, але є стиль і чарівність, який не поганий ... так, подивіться на останнє нове і скажімо вашу думку:

Леді Гага

Леді Гага

Леді Гага

14919р.

Леді Гага

Леді Гага

Леді Гага

Леді Гага

Леді Гага

Ой! Нагадуємо про найяскравіші аналоги нарядів. Хтось з них вже опинився тут, один з них я написав у свій час. І, звичайно, я не бачив пари до.
В цілому, ми дивитися, радіс, коментар і swear... )

Леді Гага

Леді Гага

Леді Гага

М'ясо! Я, ймовірно, трохи дивний, або це просто ранок. Я хочу їсти!
Леді Гага

Леді Гага

Леді Гага

Леді Гага

Це не смішний! Якщо оригінальність виглядає таким чином неглибоко. В цілому зображення не раджу мене.
3859125

3610Р. 4200Р.

Леді Гага

Леді Гага

193274

Зелений в волоссі, прозоре плаття ... Так само, як це ... mermaid ... Undine!
Леді Гага

858970

Леді Гага

Леді Гага

Пішохідний буквально горить вогонь. Ще більше, ніж це. Стрічка!!! МГГГГ
Леді Гага

Леді Гага

Леді Гага р.

Леді Гага Габаритний зображення

Як можна побачити щось в такому роді? Складання ... але цікаво.
Леді Гага

Леді Гага р.

Мій улюблений плаття є ... це так милий! Хоча її краса складно назвати... )
Леді Гага

Леді Гага

Леді Гага

"Гламурний шамак" ... Я думав, що таке поєднання неможливе!
Леді Гага

Psy: Просто не говорять про її творчість і оригінальність в... Я не хочу говорити про це;