Леді Гага

Не думаю, що я не знаю, що це людина. Дорогі, це час, щоб визнати себе і їх оточення, що ця співачка не може бути маленькими друзями з головою, але принаймні вона не може бути заборонена в будь-який спосіб.

Я не знаю про вас, і я не знаю вітчизняних зірок, які тиснуть з тоннами наших виробників, в тому числі надії заробітку трохи грошей від приступних покраїнских шанувальників. Ні, як ми можемо порівняти Gaga з такими явищами, як "Шутери", "Brilliant" ... і Білан ... добре і всі інші звичайно. Що я маю на увазі? А! Звичайно, особлива увага приділяється шафі зірки. Так, це не мій чарівний Діта, але є стиль і чарівність, який не поганий ... так, подивіться на останнє нове і скажімо вашу думку:

14919р.

Ой! Нагадуємо про найяскравіші аналоги нарядів. Хтось з них вже опинився тут, один з них я написав у свій час. І, звичайно, я не бачив пари до.
В цілому, ми дивитися, радіс, коментар і swear... )

М'ясо! Я, ймовірно, трохи дивний, або це просто ранок. Я хочу їсти!

Це не смішний! Якщо оригінальність виглядає таким чином неглибоко. В цілому зображення не раджу мене.
3859125

3610Р. 4200Р.

193274

Зелений в волоссі, прозоре плаття ... Так само, як це ... mermaid ... Undine!

858970

Пішохідний буквально горить вогонь. Ще більше, ніж це. Стрічка!!! МГГГГ

р.

Габаритний зображення

Як можна побачити щось в такому роді? Складання ... але цікаво.

р.

Мій улюблений плаття є ... це так милий! Хоча її краса складно назвати... )

"Гламурний шамак" ... Я думав, що таке поєднання неможливе!

Psy: Просто не говорять про її творчість і оригінальність в... Я не хочу говорити про це;