759
Джастін Бібер
Я думаю, що Justin Bieber є тихо ненавидимимим для всіх знаменитостей. Чому? Тому що він прокоментував всі нагороди, якщо є музична премія. У будь-якому випадку, є вже деякі Ciara або Nikki Minaj замовлені від майстра-voodoo обряду руйнування канадського поп-продигії. І він не знає нікому, але досвідчені артисти, які виконують набагато довше його. Що таке секрет його успіху - я, навіть якщо я вбити, не розумію, вони дають всі нагороди за «поганий»? Шукайте, що Джастін отримав під час короткої музичної кар’єри
Чотири номінації на премію «Вибір підлітків» (ПАРК є нагородою)
Джастін тільки спалахнув в кіно один раз - він зірвав в одному з епізодів серії "Крим сцена" - і він відразу отримав нагороду MTV Video Movie Award для цього.
Майже ті ж новини, тільки попередній для фільму, і це для музики. 2011 МВТ Відео Музика Новини
3610Р. 4200Р.
Рік раніше, Бібер взяв додому 2010 Премія відео музики для "Baby."
Європейки також не розуміли нагороди для Beeb - ви, хлопчик, два 2011 MTV European Music Awards.
Bieber виграла шість номінацій на 2011-2020 Music Awards. Мадонна нервово-копчена в боці...
Якщо що б'єбер співає, то я іспанська їжака. Bieber має статуетку Премії національної музики.
З такими нагородами, як Нагорода Джуно, Бібер не невеликий - займає два одночасно (2010)
Bieber Wins 22-й щорічна багатомузика відео Нагороди (2011)
2010 Американська музика Нагороди в кишені. Один для прориву року...
The Other is Pop Rock Artist of the Рік.
О, чекати, Justin, тут ви йдете перед пальцем і артистом року!
Кілька років і співачки просто не встигли поставити ці трофи. І якщо він Маррі Селена Гомес, і додає свої нагороди до колекції сім'ї, можна відкрити окремий музей. І хто, можливо, страх є...
Чотири номінації на премію «Вибір підлітків» (ПАРК є нагородою)
Джастін тільки спалахнув в кіно один раз - він зірвав в одному з епізодів серії "Крим сцена" - і він відразу отримав нагороду MTV Video Movie Award для цього.
Майже ті ж новини, тільки попередній для фільму, і це для музики. 2011 МВТ Відео Музика Новини
3610Р. 4200Р.
Рік раніше, Бібер взяв додому 2010 Премія відео музики для "Baby."
Європейки також не розуміли нагороди для Beeb - ви, хлопчик, два 2011 MTV European Music Awards.
Bieber виграла шість номінацій на 2011-2020 Music Awards. Мадонна нервово-копчена в боці...
Якщо що б'єбер співає, то я іспанська їжака. Bieber має статуетку Премії національної музики.
З такими нагородами, як Нагорода Джуно, Бібер не невеликий - займає два одночасно (2010)
Bieber Wins 22-й щорічна багатомузика відео Нагороди (2011)
2010 Американська музика Нагороди в кишені. Один для прориву року...
The Other is Pop Rock Artist of the Рік.
О, чекати, Justin, тут ви йдете перед пальцем і артистом року!
Кілька років і співачки просто не встигли поставити ці трофи. І якщо він Маррі Селена Гомес, і додає свої нагороди до колекції сім'ї, можна відкрити окремий музей. І хто, можливо, страх є...