Марія Сільнягіна

З Я застрягаю тут на мій капелюх божевільний, потім ми повинні піти в кінцеву точку! Не психічні лікарні, але до повного розкриття теми в її різних кутах. Я написав тут про капелюхи з минулого, але сьогодні я знайшов щось дійсно вражаюче.

Я з радістю познайомлю такий модний дизайнер як Марія Сільнягіна, який підняв і перетворив слово «що» якісно новий рівень буття! Як вона нещодавно була заявлена в глянцевому виданні, дизайн не може вважатися дизайном, якщо він приносить щось нове і революційне життя. Викликав дизайнера, на її думку, може бути лише хтось, хто не тільки зміг знайти абсолютно новий тренд, втілювати його і презентувати, але й хтось, хто зможе повністю відповідати своїм творам в те, що ми називаємо «історичне полотно».

В цілому, що вона, грубо кажучи, перебільшена для статті, я розумію тільки одне: дівчина має мозку! І почав говорити про те, що вона робила не тільки в якості головного одягу, але і як відбиття власних думок. У будь-якому випадку ми розглянемо, які витрати на даний момент не менше 2000 грн. (близько 8000 Р.) за один шматок... )

Це був вибір фотографій з спеціалізованої фотосесії... тепер що я зміг знайти в різних онлайн-ресурсах:

р.

р.

3819534

Р

І, нарешті, я зроблю те, що я дійсно зроблю з блогу дизайнера. Я прокоментую, щоб показати, що я дійсно сподобалося. Це життєрадісна ідея, де можна носити такі капелюхи. Anyway, як мій мама каже... «Купити його... і де ви будете п'яти? й