Дафне Гуіннес

Daphne Guinness втілює класичний образ багатої грижі, який не підсмачений хліб, щоб довести себе в усіх сферах діяльності. Що б вона була - і дизайнер, і продюсер, і модель, і парфумер, і jeweler, і актриса - список нескінченний. Єдине, що виділяється з цієї «класичної картини» – її незвичайний стиль в одязі. Гуіннес зношує виключно шарнірні наряди, як в повсякденному житті, так і на червоному килимах, так і лікує одяг як творчість мистецтва.

1672-1949

(доб. 3)

р.

р.

2544597

Якщо хтось хоче викликати Guinness патологічну схожість леді Gaga, тримати ваші коні! Все це точно протилежне, тому що в 1994 році назва Дафна була включена в міжнародний список залів слави найстильніших людей з усього світу. І це не хоробрий-мухрі - почесні місця на цьому списку, серед інших, зайняті Мадемойл Чанель, Аудрі Гепберн і Леді Діана.

1626595

Хоча Guinness і Gaga мають щось спільного - як мати маленьких монстрів, Daphne божевільний про серцебиття взуття без підборів або божевільних творінь Олександра Маккорона.

р.

Промова Маккорона. Дафне був своїм хорошим другом і для того, щоб оплатити данину в його несвоєчасному відступі, з'явився на похороні дизайнера в цій формі. Я впевнений Маквін буде приємно.

Мені здається, що це безперечно для аналізу і опису стилю Дафне Гуіннес. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я, наприклад, розглянемо свій стиль унікальний, і її дуже приємна леді. Так, іноді вона перестарається, але її дивовижна здатність презентувати найвибагливіші твори дизайнерів в жіночому і елегантному варіанті варто поваги. Де гага?

719194

р.

Мій колір волосся був спочатку результатом невдалої поїздки в Барбер. Але я вирішив скористатися цією помилкою і закінчився у вигляді роду Cruella de Ville.
Не менше, ніж її знаменитий гардероб, Ms. Guinness любить створювати ударні фото пагони для глянцевих журналів. Одні з фото дуже повісні, хоча мають таку фігуру на 44 після народження трьох дітей, можна дозволити собі показати трохи.

Якщо мова йде про вік, то це те, що багата спадщина імперії Гуіннеса виглядала так, коли вона була 18. Така ніжна і легка краса.

Кілька тижнів тому Daphne представила колекцію одягу для одягу для одягу (на ній немає інших!) в музеї Манхеттен. І є багато, щоб побачити. Ось деякі фотографії з виставки.

Р

Багато нарядів навряд чи можна назвати зношеним (дивним словом, що), але з колекції одягу в стилі канди я не відмовляється.

р.

р.

А деякі фото інтер'єру квартири Дафне. Він любить музей, але дизайн чудовий. Звісно, Гуіннес це сама.

430153.

р.