1382
Ми одягаємо чоловіків.
«Людина в спідниці!» – це слово, яке найбільше використовується для того, щоб зробити образ. І якщо ви занурилися, що таке наступ про це? Під спідницею є стільки ж одягу, як штани, светри або нижню білизну, і зовсім не потрібно дискримінувати проти неї! Які деякі дизайнери вводять в чоловічі колекції спідниці не PR або переверсії, це чудова спроба диверсифікувати світ чоловічої моди. Якщо ви подивитеся на неї, жінки можуть носити штани і спідниці, а чоловіки – тільки штани. Так вони намагаються, погані друзі, щоб освіжити свої шафи з різними брюками жовчного міхура та іншими версіями. Для мене, халіф і затягнуті штани є сто разів гірше спідниці. Будь-який, як ви можете побачити, я хочу бачити чоловіків в спідницях. У красивій, комфортній, широкій модній спідниці (і у мене абсолютно немає температури). Спідниця чоловіка дуже естетична.
Тут я хочу зробити корекцію: тільки спідниці до колін і нижче, здається естетично. Ідеальним варіантом є широка спідниця з складками до щиколотки. Намагайтеся сказати, що це не сміливо.
Жан-Паул Глостер
З повагою
р.
р.
Марк Якобс вирішив не перейменувати колесо і покласти на чоловічий кілець
60912879
Особливо успішним є нова весняно-літня колекція від Yohji Yamamoto. Довгий, широкий, іржаві спідниці, без зайвого декору і відбитків - так говорити, в стилі Спартан. Все, що я прийшов з того, що подарунок подарувати чоловіка в NG і сказати: просто спробуйте, не носити
Р
483217р.
Головне не фанатика. Я не хочу бачити, що на вулицях.
кв.м.
Тут я хочу зробити корекцію: тільки спідниці до колін і нижче, здається естетично. Ідеальним варіантом є широка спідниця з складками до щиколотки. Намагайтеся сказати, що це не сміливо.
Жан-Паул Глостер
З повагою
р.
р.
Марк Якобс вирішив не перейменувати колесо і покласти на чоловічий кілець
60912879
Особливо успішним є нова весняно-літня колекція від Yohji Yamamoto. Довгий, широкий, іржаві спідниці, без зайвого декору і відбитків - так говорити, в стилі Спартан. Все, що я прийшов з того, що подарунок подарувати чоловіка в NG і сказати: просто спробуйте, не носити
Р
483217р.
Головне не фанатика. Я не хочу бачити, що на вулицях.
кв.м.