Кращі 10 Кращі Дісней Звукректи

Покажіть мені, хто не любить мультфільми Disney! Що таке? І як ви не любите їх, бо для багатьох нас вони є невід'ємною частиною дитинства? Але ці мультфільми не будуть настільки чудовими без чарівних саундтреків, багато з яких, до речі, в один раз присуджено не тільки аудиторію, але і Оскар. Так, я привертаю вашу увагу на мій особистий топ 10 Дісней саундтреків.

10 місце – Відображення (мулан)

Чудова пісня, яку виконували такими молодими, але невідомими Крістіна Агилера. Гарний, сильний голос. Не змінився час... як фігура співачки.

9й Місце: Пісня Siamese Cat (Lady і Tramp)

Пісня не дуже динамічна, але смішна. Які коти

8 місце - Перейдіть на дистанцію

Один з улюблених мультфільмів! Але мені подобається Michael Bolton версія пісні краще, ніж версія Hercules в мультфільмі, так що я поставив її. А в номінації «Оскар».

7 місце – Поцілуньте дівчину (The Little Mermaid)

Романтичний балада, схожий на тих, які виступали під балконами коханої жінки. Спочатку це може здатися трохи нудним, але фінал вражає. Зробіть мене, що ви будете дивитися і слухайте до кінця!

6 місце - Ev'rybody Wants to Be a Cat

Не найвідоміший мультфільм Дісней, але мої поради тим, хто не бачив його, щоб подивитися його! Він так красивий і смішний, і коти просто красиві. Дуже старий мультфільм, 1970.

5 місце – Ви можете відчути любов вночі

Пісня виконує Елтон Джон. Один з кращих романтичних пісень всього часу (на мій суб'єктивний погляд). Не дарма, що вона була присуджена в 94 і «Оскар» і «Золотий глобус».

4-е місце – під морем

Найпопулярніші! Ви просто почуєте його і ви починаєте танцювати, чи ви стоячи, сидячи або лежачи.

3-е місце – Краса і бенкет (Краса і бенкет)

Є два варіанти цієї пісні - той, що звучить в мультфільмі, і офіційний - виконав Celine Dion і Peabo Bryson. Останній просто чудовий - з такими голосами він просто не може бути іншим.

2-е місце – Кольори вітру (Покагонта)

Я перший виглядав на Покахонтас три роки тому (Я був рульований перед моїм випускним захистом). Ліки залишили мене абсолютно захопленими, а пісня стала однією з моїх улюблених. Вона співає Vanessa Williams (так само, що Renee від Desperate Housewives) є розкішною жінкою з розкішним голосом, завдяки яким Pocahontas перемогла Оскар в 1995 році.

Я не сумніваюсь на другий який склад, щоб зробити переможця мого персонального топу кращих саундтреків Дісней. Вона, що дає мені goosebumps. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це вона, парадоксально після вина, нагадує мені щасливий дитинства з піратськими відеотапами з перекладом Михайла та грою Аладдін на консолі Данди. Ta da da da da da дам!

1-е місце – Весь новий світ (Аладдін)

Це дивовижна пісня, просто чарівна, чарівна. У мене є два варіанти: перша версія від мультфільму.

Друга версія є офіційною (на мій погляд, кращий). Виконується Peabo Bryson і Regina Bell. Багато нагород – Оскар, Золотий глобус, гравій та ін.