2705
Пластикова операція
Шведський блогер Isabel Stromberg, який одночасно став предметом великої нитки на нашому чудовому сайті, очевидно, захоплює популярність іншого відомого блогера Kissy. Ісабела взяв і, не думаючи двічі, зробивши себе пластиком носа, так званою ринопластикою. Тепер Stromberg має ідеальний, римсько-Голлівудський ніс, який зараз як два (або три) міліметри вузькі, ніж це було. Перше, що я думав, що можливо, мама всіх блогерів мала деякі проблеми дихання, тому що ринопластика іноді потрібна для відновлення дихальної функції. Але ні – у своєму блозі Stromberg вивів справжню причину операції – виявилося, що вона була складною про її великий ніс з дитинства.
Не скажеш його, я знаю, що наш адміністратор є дуже привабливим, тому що він секретний шанувальник цього милого шведського блогера. Всі права, він каже, oops, Isabel, чому ви це робили?
Габаритний зображення
Як приклад, Isabel веде Megan Fox, фото якої до і після ринопластики, розміщеної на блозі.
Успішно зажадає жертву! Ізабелл не приховує нічого від своїх читачів - вона розмістила фото в блозі відразу після операції.
І за пару тижнів довелося носити пов'язку на носі.
Поспішно, це ще не смішний. Що таке масове бажання почервоити нос-липки-щітки та інші частини тіла? Isabelle - це рольова модель для багатьох дівчат свого віку (у Scandinavia, я маю на увазі). Перевага пластика в 18 не є хорошою, Ізабелл. Особливо до нього було гарно...
Після. Ви бачите величезну різницю?
9945647
Не скажеш його, я знаю, що наш адміністратор є дуже привабливим, тому що він секретний шанувальник цього милого шведського блогера. Всі права, він каже, oops, Isabel, чому ви це робили?
Габаритний зображення
Як приклад, Isabel веде Megan Fox, фото якої до і після ринопластики, розміщеної на блозі.
Успішно зажадає жертву! Ізабелл не приховує нічого від своїх читачів - вона розмістила фото в блозі відразу після операції.
І за пару тижнів довелося носити пов'язку на носі.
Поспішно, це ще не смішний. Що таке масове бажання почервоити нос-липки-щітки та інші частини тіла? Isabelle - це рольова модель для багатьох дівчат свого віку (у Scandinavia, я маю на увазі). Перевага пластика в 18 не є хорошою, Ізабелл. Особливо до нього було гарно...
Після. Ви бачите величезну різницю?
9945647