Наречена

Memories попросити пам'ять - високий баскетболіст Кріс Гумфрейс і невеликий, фігурний Кім Кардашян обережно повісити, не приховавши симпатію з преса. Він тримає свою руку, торкнувшись, і вона, відкрито посміхається, світиться з щастям. Газети – це повно заголовків про романтичні зустрічі, зміст яких зрозуміло кожному – це буде весільне весілля, Кім дійсно закохався в любов і це серйозне.

р.

Чи пам'ятаєте ці фотографії? Подорожуйте за містом, «так в оці», «Нехай мені піти на другий», і т.д. Мільйони людей чекають на надії і інтерес, маніпуляція шлюбу, тому символічна для неспокійного коханця сторін - Кардашян. Покупка свіжого преса з новою пакетою фото, збільшення продажів на видавництва. Природно, редактори не пропускаються на оплату інтерв’ю з зоряною парою, виростають необов’язково.

Феї. Зробимо точку тут. Або еліпсис ...

Під час проведення всієї передвесільної гонки пара заробила близько 18 мільйонів доларів, говорячи про плани майбутнього та продажу ексклюзивних прав на зйомки з весілля.

Ця пара пішов. Займав 72 дні, щоб перезволожити застави і присяги від передбачуваності «В захворюванні і здоров'я». Дві місяці, 12 днів... Договір про шлюб, за яким кожен учасник після розлучення отримує 50% від зароблених, тобто 9 млн. Всі подарунки від 400 гостей були ретельно заплановані у вигляді переліку, що входять до складу дорогих сріблястих, антикварних і знімних спиртів. Після 8 тижнів шлюбу «щаслива наречена» пішов, ні, не до гінеколога, але до адвоката розлучення.

І це, де ви думаєте.

Офіційна версія полягає в тому, що молодят не згодні на те, де жити, в бублінг Лос-Анджелесі або в Міннесота, де запропонований для повернення. Природно, місто Ангелів є більш перспективним місцем для дівчини, яка не використовується для роботи в будь-якому місці, але показати бізнес, і купання в розкіш.

Кардашян сказав, що вона не встигла наречену, хочу відвідати там, і тут піти, діти не планують взагалі, а в Об'єднані Арабські Емірати пішли весело. Більше того, моя мама. Чоловік «втомився» на вечірках в Майямі з кількома дівчатами одночасно, зустрінеться з ексом, в цілому, також не нудьгував, викликаючи дружину жирасу, ступеню і без талантів.

р.

Паралельно, пара зірвала в реальності шоу «Куртні і Кім в Нью-Йорку», тому популярна в цьому визначному періоді життя Кардашян. Невідомо про те, що шоу було сценовано, з попередньо спланованою сюжетом, переважно, так. Але один день Кріс Гуфрейс "спішно" повернувся до квартири, в якій повністю голий чоловік вчив йогу до сестри. Дівчата були у грудях і латуні, вигинаючи в неоднорідних позах. Який Кім досягається за допомогою такої антетики незнімний. Якщо ми вважаємо з точки зору прибутку, то я очікував стрибок зацікавленості аудиторії, якщо додати психологію, то спровокував чоловіка до скандалу. Після розлучення Кріс заявив про права на додаткові $10 млн для епізодів. У сумі він вже має 19 млн. «доходів».

Вона використовувала і зволожувала його. Він використовується і загальноприйнята її. І чоловіки сильно витрачали на $10 млн розкішного весілля, сережки наречених наодинці вартість $5 млн, а також захоплюючий кільце наречених $2 млн, який Кріс зажадав назад! І заробив кілька мільйонів, хоча Кім йде від дуже заможливої сім'ї, і не здавалося б, такі стратегії. Наскільки кожен отримав після відведення витрат «весілля» невідомо, але навряд чи це серйозні суми, враховуючи втрату репутації. Що таке оголошення! Відразу після розлучення Кім Кардашян пішов в Австралію, щоб відкрити свій новий магазин сумки. І «люда» дає інтерв’ю і вимагає грошей.

Тільки в пам'яті з якоїсь причини все ще спалахують фрагменти пари, які дивляться на один погляд, поціновувачі, які мають своє життя наперед, можливо, інше життя, в якому не буде більш помилкового шоу-бізнесу.

І, можливо, це правда, що любов проходить. Хтось за 72 днів шлюбу, хтось пізніше.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное