Фото Янтарна гірка.

Beauty Amber Heard цього року посіла 34 місце в рейтингу 100 sexiest girls відповідно до FHM. Після успішного проходження кастингу за роль у фільмі «Рум Діар» з Джонні Деппом, в якому вона побив Scarlett Johansson і Keira Knightley, Amber почав діяти в Американському телевізійному серіалі «Playboy Club», але був закритий через низькі рейтинги. Як розвивати подальшу кар'єру Гурд ще невідомо, але в її особистому житті все досить добре – незважаючи на те, що вона нещодавно зламала її подруга Тася Ван Ри, вона вже зарахована афірі з одним з найбільш перспективних акторів нашого часу Йозеф Гордон-Левітт. 25-річний Амбер не тільки красива, але і стильна жінка. Абританські наряди на прем’єрах ромського щоденника можна назвати ідеальною. Але хто є бурштином в житті?

Фото Янтарна гірка.

547148

Фото Янтарна гірка.

Фото Янтарна гірка.

Як тільки ви починаєте постійно розвиватися, ви відразу розумієте, що ви відчуваєте краще, і це стає те, що ви готові витрачати час на час. Я впевнений, що кожен може мати тіло, який хоче, якщо вони готові працювати на ньому.

Фото Янтарна гірка.

На переході в Лос-Анджелес 18: Всім поговорили мене з неї. Але мені сниться і пристрасть, я бажав більше.

Фото Янтарна гірка. Габаритний зображення

Фото Янтарна гірка.

На перешкодах: «Я завжди захочився зіткнутися з перешкодами. Я пишу його.

Фото Янтарна гірка.

Фото Янтарна гірка.

Фото Янтарна гірка.

Ви не можете поважати себе, якщо ви боїтеся, що ви є. Займає певну кількість відваги, щоб зробити те, що ніхто не робить. Але я вибрав, щоб ризикувати Голлівуду звичайною помилковою претензією.

Фото Янтарна гірка.

Фото Янтарна гірка.

Про самовизначення: У своїй особистій думці, якщо ви заперечуєте або замовляєте щось, ви не зможете визнати, що це неправильно. І я не відчуваю, як я неправильно. Я не відчуваю себе такими мільйонами людей невірно, тому що вони люблять їх.

Фото Янтарна гірка.

Фото Янтарна гірка.

Фото Янтарна гірка.

«Це чудовий досвід, щоб мати можливість працювати з деякими найбільш креативними людьми в галузі, такими як Paul Marciano і Ellen Von Unvert, які працюють з однією з найбільш значущих компаній Guess. й

Фото Янтарна гірка. Р

Фото Янтарна гірка.

Фото Янтарна гірка.