1046
Steampunk Всесвіт
Я сподіваюся, що багато хто з нас знайомі з сучасними модними тенденціями, але я все ще вирішив писати про одного з них, званий «парам» просто тому, що на цьому сайті ще не знайдено. Отже, Вікіпедія здатна повністю пояснити нам те, що парапанка дійсно є, але до стандарту «напрямок наукової фантастики, моделювання цивілізації, яка чудово освоїла механіку та технологію парових двигунів», доповнивши те, що з досить привидної літератури стиль довго мігрувався до нашої реальності (до загального щастя шанувальників модінга і цікавих старих речей). Також існує загальна тенденція формування цієї тенденції в цілісній субкультурі (право як готи або Емо).
У нас є місце, де можна побачити, як це зробити? Побутова техніка, меблі і навіть одяг ... практично все йде в рециркуляції! Що я хочу зробити тут, якщо є деякі великі приклади? Дивитися і насолоджуватися!
Весь ноутбук! Я боїться перевернути його.
Це домашній консоль. Важко сказати, що Sega або Dandy є.
3610Р. 4200Р
Він виглядає як кулон ... оригінальний ...
Флеш-драйв . . все прозоро - скло ...
р.
Торт. Я, він чуйний! Я можу сміливо уявити, як це було зроблено ... як далеко я з кулери.
Гравець з равликами. Тексти пісень, а це означає: Чи можна ви дати мені один?
Повірити його або ні, це миша. GHG мозку шліфуються всередині
Телефон і трохи нижче - клавіатура з оновленими кнопками. Нічого особливого, але все ж цікаво.
Давайте перейдемо на зап'ясті ювелірні вироби. Два приклади відреставрованих годинників, як раз абсолютно успішним!
Ось деякі приклади масок. Останній нагадує мені більше мишки... ні?
Найкраща чоловіча...
18060 р.
Я купую! Я хотів би знати, де отримати ці діальні вогні.
Сплести, два маски, гітара і блокнот ... це робота американського майстра ... це також так гідний ... але він виглядає як копії шоломів від Star Wars.
І інші дрібниці... Немає сюрпризів... Особисто я здивував пляшки... Я повинен спробувати себе.
6816660р.
2815972
740665р.
- відео
Р
Що таке одяг? Особисто я думаю, що є щось схоже на готичний ... або я просто думав так через часте використання корсетів ... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
111789
р.
Psy: Є щось, безумовно, творчо в усіх це...принаймні творчі, тому що людина без уяви не буде щось схоже на це ... Я просто за це!
У нас є місце, де можна побачити, як це зробити? Побутова техніка, меблі і навіть одяг ... практично все йде в рециркуляції! Що я хочу зробити тут, якщо є деякі великі приклади? Дивитися і насолоджуватися!
Весь ноутбук! Я боїться перевернути його.
Це домашній консоль. Важко сказати, що Sega або Dandy є.
3610Р. 4200Р
Він виглядає як кулон ... оригінальний ...
Флеш-драйв . . все прозоро - скло ...
р.
Торт. Я, він чуйний! Я можу сміливо уявити, як це було зроблено ... як далеко я з кулери.
Гравець з равликами. Тексти пісень, а це означає: Чи можна ви дати мені один?
Повірити його або ні, це миша. GHG мозку шліфуються всередині
Телефон і трохи нижче - клавіатура з оновленими кнопками. Нічого особливого, але все ж цікаво.
Давайте перейдемо на зап'ясті ювелірні вироби. Два приклади відреставрованих годинників, як раз абсолютно успішним!
Ось деякі приклади масок. Останній нагадує мені більше мишки... ні?
Найкраща чоловіча...
18060 р.
Я купую! Я хотів би знати, де отримати ці діальні вогні.
Сплести, два маски, гітара і блокнот ... це робота американського майстра ... це також так гідний ... але він виглядає як копії шоломів від Star Wars.
І інші дрібниці... Немає сюрпризів... Особисто я здивував пляшки... Я повинен спробувати себе.
6816660р.
2815972
740665р.
- відео
Р
Що таке одяг? Особисто я думаю, що є щось схоже на готичний ... або я просто думав так через часте використання корсетів ... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
111789
р.
Psy: Є щось, безумовно, творчо в усіх це...принаймні творчі, тому що людина без уяви не буде щось схоже на це ... Я просто за це!