Цифровое диво

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Найзвичайніша колекція тьмяних фото можна загорнути в оригінальний, барвистий і, найголовніше, ваш власний унікальний колаж і, вірити мене, особливий подарунок для цього не обов'язковий. Але для створення чогось абсолютно неординарного і графічного комплексу, вам необхідно бути хорошим дизайнером, професійним фотошоппером, живим і диханням цифрового світу. Сьогодні, цілком випадково, в інтернеті я прийшов по фотографіях, які здивували мене, крім того, я дуже сподобалося їх! Давайте мені поділитися своїм відкриттям!

Твори, які зацікавили мене, належать до творчої уяви двох людей: дизайнера та фотографа Айакі Ito та професійного фотографа Randy Church.

У результаті такої співпраці було отримано цифрові портрети людей, якби плетені з дроту і стрічки. Дуже незвичайний вигляд!

Фотографії виконані в форматі 4D за допомогою кінотеатру 4D.

Як якщо все було загорнути в барвистий кульку з ниток ...

р.

р.

Ця робота, яку я люблю найбільш, дає враження, що дівчина захоплюється дуже ніжною, бавовняною, повітряною хмарою.

Спільна ідея творчих людей і результат на обличчі