Білий будинок

Я не знаю про Кремля, але Білий дім вже готує до Різдва. Барак і Мікелен Обама привітали журналістів і продемонстрували їх квартири, які вже прикрашають для яскравого свята. Цього року в Сполучених Штатах головним слоганом Різдва був трикратний «Шин, Дати, Поділитися», який російською мовою означає «Лайтс, дарувати, ділитися». Це дійсно хороший слоган, але, на жаль, слоган «Стой, красти знову» домінує в нашій державі, що таке Об'єднана Росія вже кілька років поспіль (це мені ловити до сьогоднішніх виборів). Але це не про сумну, але позитивну атмосферу в Білому домі. Вже встановлена близько 37 ялинок, але головна ще стала бальзамічною ялинкою, висота близько п'яти і півметра. Фірмовий декор був розроблений на честь військовослужбовців, які заслуговують на країну, тому замість кульок, замовлень і медалей прикрашають його. Дуже красиво оформлені і інші дерева, Мішель Обама цього року довели, що вона має хороший смак не тільки в одязі.

Фотографії натискаються! Красивий. . . . )

І ось вона - головна краса декорування Блакитної зали в Білому домі.

Чудово красива новорічна прикраса в Гранд-Фоєр Білого дому. Чисті, дорогі і відмінні.

Це медалі та замовлення, які я згадав на початку посту. Небанальний і патріотичний. Зрада, повага!

Бібліотека Білого дому також оформлена в новорічний день. Дерево і репліка собаки Бог (уподоба Барака, Мішель і їхніх дітей) є двома основними акцентами в цьому приміщенні.

, м. Київ

Білі вікна будинку готові на Різдво!

На Різдвяному дереві знаходиться білий будинок Cross Hall і слоган.

Головний балкон цього року в Білому домі та його незвичайний постріл.

Барак і Мікеландль просто обожнюють їх собаку Бо, так спеціально в її честь зробив кілька різдвяних прикрас, висить на ялинках по всьому Білому домі.

Не тільки медалі і замовлення, але і тематичні фото і листівки прикрашають основне дерево Білого дому.

Що може бути? Ресторан White House Більш конкретно, імбирний будинок з марципановим собакою Бо на одному з її столів.

Лінкольн святкує Різдво тут в призначеному часі. Мармуровий бюст 16 У.С. Президента Абрахем Лінкольн флаунтів біля головного дерева в Білому домі.

р.

Різдвяні печиво у вигляді оленя Рудольфа і знову собаки Бо виготовляють руки першої леді Америки та її помічників – дітей військового персоналу.

Р

Один із різдвяних карток, підписаних членами сім’ї Барака Обама. Вечір Собачка залишила автограф!

Зелений номер.

499.00 Р

І ще один пам'ятник зведений на честь Божої. Як пощастити вас, собака!