3230
Діана Агрон
Діана стала відома завдяки серії «Glee». До речі, дівчина не просто красива і все, в цьому красиво упакована форма є також зміст. Але назад до початку.
486694
Діана Агрон народилася в родину російського спуску. Проживала в Сан-Франциско, де навчалася балету. Яйця Діанна завершилася з утрудненням, але це були ці класи, які зробили її фігуру так гострим.
731862
р.
р.
р.
В цілому Діана виглядає і відчуває себе щасливою людиною. В цілому, щасливий.
Р
Агрон є своєрідною «доброю дівчиною». Як підліток, вона не п'є, не копчена і була в цілому відмінним студентом.
80626762
Вигравши симпатію глядачів, Agron дебютував як модель в розважальних і модних журналах.
У 2010 році Діана була обрана як одна з найкрасивіших людей.
3610Р. 4200Р.
Агрон мав серйозний вафель з актором Алексом Петєфером. Зустрілися на комплекті фільму «Я четвертий». Олексія і Агрон про рік і навіть планували одружитися, але згодом пара зламала.
І ще кілька фото Діана:
Рожеве волосся Diane виготовлене багато шуму в пресі.
р.
Агрон любить своїх шанувальників...
непристойна під час співу...
522073
Якщо він захопить, він міцний.
З колегою Тереса Палмер:
Хороша дівчина, Діна, яка живе в протилежному будинку.
Deanna любить яскраві речі і їсти піцу з коробки
Чи є фотографія хобі або реліквію від Я А Четвертого?
Фотозйомка журналу. Не одружений. Але вівчарка підходить її.
486694
Діана Агрон народилася в родину російського спуску. Проживала в Сан-Франциско, де навчалася балету. Яйця Діанна завершилася з утрудненням, але це були ці класи, які зробили її фігуру так гострим.
731862
р.
р.
р.
В цілому Діана виглядає і відчуває себе щасливою людиною. В цілому, щасливий.
Р
Агрон є своєрідною «доброю дівчиною». Як підліток, вона не п'є, не копчена і була в цілому відмінним студентом.
80626762
Вигравши симпатію глядачів, Agron дебютував як модель в розважальних і модних журналах.
У 2010 році Діана була обрана як одна з найкрасивіших людей.
3610Р. 4200Р.
Агрон мав серйозний вафель з актором Алексом Петєфером. Зустрілися на комплекті фільму «Я четвертий». Олексія і Агрон про рік і навіть планували одружитися, але згодом пара зламала.
І ще кілька фото Діана:
Рожеве волосся Diane виготовлене багато шуму в пресі.
р.
Агрон любить своїх шанувальників...
непристойна під час співу...
522073
Якщо він захопить, він міцний.
З колегою Тереса Палмер:
Хороша дівчина, Діна, яка живе в протилежному будинку.
Deanna любить яскраві речі і їсти піцу з коробки
Чи є фотографія хобі або реліквію від Я А Четвертого?
Фотозйомка журналу. Не одружений. Але вівчарка підходить її.