1048
Шпилька Дмитро Бабич
В Українській студії Дмитра Бабич працює справжні професіонали з хорошим смаком і віддачею бродіння, які створюють свою роботу не стільки за гроші, але для задоволення і подальшого просування на кар'єрних сходах. Ілюстрації і фотографії, зроблені працівниками студії, барвисті і гуморні ноти, які не мають нічого спільного з вразливістю. Наприклад, ілюстратор Антоніна Олександрова створила дивовижну серію веселих листівок до захоплення всіх. Збірні фотографії з залізними підписами викликають тільки позитивні емоції, а також фотографії, створені вмілими руками студійних фотографів. Дмитра Бабича знайомиться з роботою студії Дмитра Бабич, яка в даний час є одним з провідних в Україні.
Р
р.
,00 Р
р.
Фотографії зірок і їжі (не дивно, що такі творчі люди фотографують все, але я все ж припинився на фотографіях страв і відомих (і не так) людей, тому що я хотів як:
р.
Р
Звертаємо увагу на ці фотографії, я чесно навіть дросельний ...
р.
р.
р.
Р
р.
,00 Р
р.
Фотографії зірок і їжі (не дивно, що такі творчі люди фотографують все, але я все ж припинився на фотографіях страв і відомих (і не так) людей, тому що я хотів як:
р.
Р
Звертаємо увагу на ці фотографії, я чесно навіть дросельний ...
р.
р.
р.