Промісні художники

Звук 2012 року – ювілей, вже десять років поспіль. Його мета - розповісти світ про нові, ще не втомилися вуха, виконавці, які чекають на велике майбутнє. Цього року Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бі-Бібліотека просить видатних діячів галузі (від 180 років) - виробників, ді-джеїв, музичних критиків, телеведучих, редакторів та популярних блогерів - ім'я трьох улюблених митців з будь-якої країни, які виконуються в будь-якому музичному жанрі. Виходячи з своїх уподобань, проводиться список. Однак існує ряд обмежень. Для того, щоб бути рандом, виконавець не повинен мати єдиного або альбому, який коли-небудь зробив його до 20 графіків у Великобританії. Він не повинен бути вже відомий публіці (наприклад, його участь в будь-якому телешоу талантів) або членом успішної групи, яка почала сольну кар’єру.

Минулого року співачка Jessie J зайняла перше місце у списку, а її альбом Хто ви став кращим дебютним альбомом року у Великобританії, а пізніше вона отримала премію Brit Awards (Великий еквівалент Grammy) у категорії вибору критики. Попередньо переможців були такі зірки, як Adele (у 2008 р.), Mika (у 2007 р.) та 50 Центр (у 2003 р.).
Ось вибір новачків, які слід звернути увагу на те, що це можливо, що вони домінять музичний світ на найближчі роки. І, можливо, серед них ви випадково знайдете свого улюбленого художника.

Ось чому організатори говорять про їх рейтинг:
Список обов'язково збирається бути дебатами, але найголовніше, це допоможе людям відкривати артисти і музиканти, які намагаються виділятися з зростаючого натовпу щороку, що завжди є гарним.
Ті артисти, які ви побачите нижче, включені в так званий розширений список. На початку січня знизиться лише п'ять осіб, одна з яких стане переможцем.

Так давайте прямо до точки.

1. A$AP Rocky, 23-річний раппер від Harlem, африкансько-американський борщ Нью-Йорка, який підписав угоду $3 млн з Sony за пару місяців тому, говорить багато про свої сподівання.

2. Азея Банки, 20-річний електро-рапний художник з Нью-Йорка. Закінчила школу Аль Пачино. Відомий для насильницького темпу і сережки для таких молодих дівчат тексти, пов'язаних з непристойною мовою:

3. Dot Rotten, um, з South London. Він відкриває популярні рапси. Відомий для першого класу збитих і емоційних текстів. Він визнає вплив музикантів, таких як Sting, Bob Marley і Lil Wayne.

4. У Підсуміть річку, на основі якої я вперше почув і не можу прокоментувати: Музиканти описують свій стиль як
Євангелія виступала на пост-панчо. Випускають свій перший повнометражний альбом у березні.

5.Flux Павільйон, dubstep DJ з Лондона. Його єдиний бас гармата вдарив графіку кращих пісень Великобританії на 56-му місці. Джей Z і Kanye На заході використовувався зразок його треку Я не можу зупинитися для свого альбому Watch Throne, один з кращих альбомів року.

6.Frank Ocean - 24-річна американська пісняристка і піснярист. Раніше він написав пісні для Beyoncé, Pharrell Williams, і вже згадував Kanye West і Jay Z, і зараз тісно займається сольною кар'єрою. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що він буде зробити п'ять.

7.Друзі, гурт з Брукліна, Нью-Йорк. У ресторані вегетаріанської кухні. Ця назва була натхненна не відомим серіалом, але альбомом пляжних хлопчиків. Я думаю, що ми повинні зробити щось більш оригінальним. Охарактеризуйте свій стиль як «здоблений поп».

8.Джамі Н Речі, 22, Великобританія (але багато років жив у Чикаго, що помітно). Наскільки найяскравіші. Куріння голосу і пісень, які Джонні Готівка може співати.

9. Навігація Lianne La Havas є 22-річною співачкою з Лондона. Вона написав її першу пісню у віці від 11, граючи гітару і фортепіано. Вона використовувалася для того, щоб стати бек-вокалістом і зараз турами з Bon Iver.

10. Михаїл Ківанука – душа співачка з Лондона. Після того, як вболівальник Нирвани і Радіоголова, він різко змінив свої вподобання, коли він чув рідкісний запис Отиса Редінга на дню бухти. Похід з Adele. Я думаю, що він буде в п'ятірці.

11. Niki І The Dove, поп-дует з Швеції, який використовувався для написання музики для театру і зустрінеться з 1999 року, але, нарешті, утворився творчий союз тільки рік тому.

170894

12. Ren Harvieu - 21-річний британський виконавець, який не виконав кожен конкурс талантів як дитина, а тепер працює з продюсером Duffy і Amy Winehouse. Це свого роду нудний до мене.

13.00 р. Skrillex я думаю, що єдина людина на списку я коли-небудь чув: до 2007 року він був провідним співаком післяжорсткого гурту Від першої до останнього. Тепер його музика є поєднанням dubstep і хардкор.

14. Спектр, Лондонська група, так звані нові романтичні романтики, які здобули ручну гру в клубах. Презентація дебютного альбому в 2012 році.
р.

15.00 р. Скуше, британська дівчина гурт працює в жанрі міського поп. Я думаю, що звук чудовий. Дуже екстравагантні дівчата, також не соромляться у виразах.