771
Барбі в образі зірок
Я нещодавно дізнався, що Барбі-лялька з обличчям Nikki Minaj є до аукціону. Початкова ціна ляльки - це тисячі доларів, але аукціони очікують, щоб отримати набагато більше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Зачіска є єдине, що вони мають спільного, хоча не більше - Nikki тепер блондинка. Але вони купують його, і вони відривають! Барбі бізнес дуже вигідний. Наприклад, звичайний Барбі може напилювати на лічильник протягом місяця, але ляльки з іменами зірок продаються миттєво для багатьох грошей.
Це Nikki Minaj.
р.
Ці ляльки принаймні нагадують їхні прототипи, одна або дві характерні риси. Ось, наприклад, щоб вивести моль на щоці ляльки Марілін Монрое коштує нічого, але після цього можна сміливо пропустити його як Марілін Монро.
р.
Barbra Staisand - хоча ніс спробував відтворити
Грейс Келлі був схожий на ляльку в її житті.
р.
Ось ефект схожості досягається завдяки нарядам і зачіскам Барбі, хоча обличчя не на всіх подібних.
Деббі Гаррі.
р.
Йона Джетт
р.
Kate Winslet як Rose від Titanic
р.
Катерина Перрі.
р.
Halle Berry як a Bond подруга
Херсон
Вони виглядають як їхні прототипи, як свиня на коні.
Фаррах Фауста
р.
Країна Chet Faith Hill and Tim McGraw
р.
Гейді Клум
р.
Ліндасай Лохан (так ...)
І це Кенчик загинув мене весь час. Ви знаєте, що це? Джеймс Деан!
р.
Це Nikki Minaj.
р.
Ці ляльки принаймні нагадують їхні прототипи, одна або дві характерні риси. Ось, наприклад, щоб вивести моль на щоці ляльки Марілін Монрое коштує нічого, але після цього можна сміливо пропустити його як Марілін Монро.
р.
Barbra Staisand - хоча ніс спробував відтворити
Грейс Келлі був схожий на ляльку в її житті.
р.
Ось ефект схожості досягається завдяки нарядам і зачіскам Барбі, хоча обличчя не на всіх подібних.
Деббі Гаррі.
р.
Йона Джетт
р.
Kate Winslet як Rose від Titanic
р.
Катерина Перрі.
р.
Halle Berry як a Bond подруга
Херсон
Вони виглядають як їхні прототипи, як свиня на коні.
Фаррах Фауста
р.
Країна Chet Faith Hill and Tim McGraw
р.
Гейді Клум
р.
Ліндасай Лохан (так ...)
І це Кенчик загинув мене весь час. Ви знаєте, що це? Джеймс Деан!
р.