Пан і панс. Вілліс.

На початку наступного року поповнення очікується в одному з найкрасивіших зоряних пар, адже батьки стануть 33-річною моделлю Емма Хеммінга і «твердого горіха». 56-річний актор Брюс Вілліс. Незважаючи на суттєву різницю у віці, ця пара виглядає яскраво гармонійно, тому що актор дійсно любить свою дружину, і він, як показує час, готовий повністю розчинятися в цьому досвідченому людиною.

Після розлучення з красивим Demi Moore Bruce не подумав знову маррі, бо він вважав, що шлюб не його.

«Я хотів би змінити свій статус, але я не думаю, що я можу створити нормальні шлюбні відносини на всіх – Я знаю всі негативні аспекти мого персонажа теж. й

Але все змінилося з Емма. Першим з'явився в компанії краси на кінофестивалі Sundance в кінці січня 2008 року, ніхто не міг уявити, що незабаром ця молода дівчина стане законною дружиною Брюса. Навіть друзі актора, оцінюються на неї, захоплюючи «виставку Демі» і вирішили не запам’ятати її назву. І чому малоймовірно йти в історію?

Р

Але, на щастя, вони були неправильними, тому що вже у 2009 році, через 9 років після розлучення з першою дружиною Демі Мур, Вілліс і Хаммінг прив'язували вузол.

Емма Хаммін народився в Мальті і піднялася в Лондоні. Його краса лежить в своїх генах, тому що в його вен потікає англійська і індійська кров. Як підліток, дівчина потрапила в модельний бізнес, прогулялася на кішках, знімається на чохлах журналів.

Вона може стати дружиною зірки ще раніше, тому що рапер П. Дідді назвав Емі до коронки. Але модель припинила занадто дике загартування чорної співачки, а крім того, вона почала зірвати в епізодичних ролях у фільмах, до яких П Дідді має найбільш медикаментозне відношення. У 2007 році вона пощастила достатньо, щоб отримати на комплекті фільму The Perfect Stranger, де вона зустрілася з долею – Bruce Willis, який дійсно виявився ідеальним дивним.

р.

Швидкий додаток до сім'ї повинен об'єднати їх союз. Надії Емма дадуть йому довгоочікуваний спадкоємц.

На кришку журналу W з'явився пан і панс. Willis.

«Весь цей час я шукав незаймана дівчину, і я знайшов її.» – Брюс Вілліс