Найпопулярніші кліпи

Під Новим роком хвиля різних топів і рейтингів зростає – вони вибирають кращі, найгірші, най сексуальні, найнездатніші, стильні,... Музичний колоніст New Musical Express поспішає розкрити свій список найгірших відеороликів з гучним префіксом «Всі часи і люди». Не менше 100 відеокліпів різних років і виконавців різних племен і народів. Але, звичайно, для опублікування все тут не має сенсу, адже це буде запеклою банкою трафіку. Ми зацікавлені в «кремі» рейтингу, тобто першій десятці. Виглядаємо знизу.

No 10 – James Blunt, “Ви красуні” Ви, хлопці, божевільні? Чому це красиве, чуттєвий удар тут? Ну, Блюнт падає в кінці в райдужну воду, виправивши руки кішки птаха, роздягається перед штанами, і що? Це те, як він робить його зрозумілим для слухача, що заради краси він співає, він готовий до чогось. Я розумію.

#9: «Як зберегти життя» Гурт невідомий мені, а пісня звучить в серіалі «Анатомія грирі». Кліп досить нормальний, якщо ви закривите очі солісту, який, граючи фортепіано, періодично відьми, якби у нього була дитина, що застрягла в горлі і хоче її сплітати. Все інше - стандартний кліп без сюжетної лінії, пісня дуже красива.

8-е місце – Крістіна Акілера – Не Сама ніч Я думаю, що цей кліп незбережений тут. Це просто відео для дорослих. Або ж хлопці на Новому Музичному Експресі не люблять зачіску Крістіну локшину?

7 місце - "Велорія". Я згоден. Це не навіть кліп, але не любительське відео, де джгут хлопців на фоні гірського пейзажу щітки безпосередньо на вас. Це відео з 1990 року. Хоча, якщо ви дивитися його кілька разів поспіль, це буде гіпнотизувати вас, і ви будете нервово сповіщати руки в монітор, щоб допомогти приготований хлопець отримати над ті камені. КДД

#6 - Razorlight - "Вологість до дроту" Це також звичайний кліп. Вони вигорають сірки перед обличчям і співом. Можливо, вони були на цьому списку, тому що вони не пустили лінію бігу на нижній частині екрана "Всі 01 в разі пожежі"?

5 місце - Ерік Придзь - "Кале на мене" О, це легендарний кліп! "Свійдіть мене, зателефонуйте мені," Pridz віщає на тлі еротичних рухів. Я впевнений, що в певному часі це відео сприяло демографічному росту країни, тому що людина, яка не збуджена при перегляді цього відео не є людиною.

4-е місце – Леді Гага – Юдас. Я відірвав мій рот, я покажу блінкерів для тих, хто поставив цей мега-екпіковий кліп в цьому рейтингу. Відразу після виходу відео, Ґага атакувала: вони кажуть, кліп блашний, загорніть вас в пеклі на повільному вогні! І для чого? Співак просто інтерпретував біблійну ділянку в байкерському антурі. Побачимо, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами Рок-опера “Jesus Christ – Superstar” вважається геніальною роботою, і “Judas” Gaga може бути ідеально підходить для цього.

3-е місце, Susan Boyle. Ідеальний день. Якщо замість Хлопця на тлі дивовижно красивого лісу і морських пейзажів вона кладе руки в груди і підняла очі на небо за гарною моделлю, відео обов'язково буде серед кращих. Ну, Судан народився нехай, але вона добре співає! Виготовляючи цей кліп у рейтингу найгірших – спрайт на обличчі Boyle

2-е місце – Корони Леона – Радіоактивний після того, як царі Леона порушили через те, що підлокітник поросят раптово запалився і жорстоко збити музикантів і їх обладнання прямо на сцені. Півонії знають, куди піти. Птахи повинні бачити цей кліп.

1 місце – Rebecca Black – п'ятниця Величезний файл компіляторів. Ця пісня вже проголосувала найгірше відео YouTube, а найгірша пісня та найгірший дебют. Він повинен бути вилучений з безліччю шоу-бізнесу і забути, що він коли-небудь був.

Я був розчарований Новим Музичним експресом. Він назвав хороші кліпи поганий, ігнорував шпильки. Ось що ми будемо робити з цим, наприклад:

або з цим...