Пісня року 2011

У вайн багато росіян вважають, що головний новорічний концерт нашої країни – «Сонце року», веде мовлення в прямому ефірі, адже зйомки відбувається майже на місяць до 31 грудня. Цього року зйомка відбувалася у вихідні дні, тобто на третій та четвертий з грудня українські знаменитості вже смакували всі шармії Нового року, зануривши в атмосферу свята. У зв'язку з цим, більшість зірок не знаходилися на вбраннях, так як така подія не відбувається щодня, і вам необхідно відповісти на неї. Так як ми побачимо зірки на наших блакитних екранах на Новий рік?

Звісно, одна з найяскравіших жінок не тільки українського, але й російського шоу-бізнесу, є Ані Лорак, так без неї, без рук. На концерті вона з'явилась в сліпучому золотій сукні з розкриттям вирізу. Всі чарівники не так давно дали народження співачки з'явився перед камерними об'єктивами, чоловічими були задоволені, але чоловік ... і чоловік, очевидно, все це на боці, як є чутки, що турецький чоловік Ані Лорак ще є «вукером»... Сукня прикрашена бахромою і ланцюгами, на мій погляд виглядає вульгар. З цим зовнішнім виглядом Ані може бути лише королева серед всіх відомих жінок Росії, але стиліст, який одягає її, не має уявлення про те, що добре і що погано (зазвичай в дитинстві не навчався).

Колишній «фабриксант» Ірина Дубцова, голос якого всіх «повчання» був одним з кращих, сукні просто кошмар. Він повинен бути визнаний і він повинен бути прийнятий. Яскраве червоне плаття з рожевими і синими вставками на грудях слід підкреслити те, що Ірина потім виходить, щоб втратила вагу, але бюст її ще wow, але вона підкреслив тільки її недосконалість. Ну, перейдіть на тренажерний зал, ви на телевізорі! (Дубцова втрата ваги не помітила). Але вона з сином, який часто береться до таких партій.

Я зроблю мене щасливою. Вагітна співачка чудово виглядає. З огляду на її цікаве положення і ті, що непристойно одягнені жінки навколо. Однак Анастасія з якоїсь причини одягається на взуття з додатковими високими каблуками і ви можете побачити, що вона не дуже зручна в ній. Приходьте, один раз на рік.

Ірина Алєгрова майже 60, але за допомогою хірургів і косметологів вона виглядає 45. Це добре, але це недовго. Хоча, що я говорю про те, це Empress і вона любила в будь-якому гусеці. 4 шлюби за плечима кажуть, що я право. І вона одягається досить стильно, мені подобається верх, добре, що є історія мовча (але пошиття в сумці не можна приховати, тому ми побачимо всю сукню дуже скоро).

Ще одна леді в чорному - Larissa Dolina, 56. Звичайно, вона виглядає менш приємною, ніж Ірина Алєгрова, але це головне, коли у вас є такий чудовий вокал? Я знаходжу, що рибальська сітка з Лариси, і все буде набагато краще. До хірургів і косметологів вони працюють чудесними навіть з жінками, які прожили більше половини століття.

О, як молодий кожен не більше... Богдан Тітомір та Ліліта Мілавська – це повний юнацький ентузіазм та сукню відповідно до молоді, але ви не можете приховати свій вік, ніжників. Лоліта вже покрита не зморшками, але з ботоксом (який краще для неї), але Богдан приховує її полочені повік за темними окулярами. На малюнку Лоліта добре (допомогла лікарям, знову допомогла), а сукня є доброю, але стрижка вбита. Тітомір у репертуарі "Я раппер, б*."

Р

Сергій Лазарєв з дипломом лауреата виглядає як хлопчик на новорічному маті. Але це зовсім не зіпсує, адже завжди є жест дорослого в клітку - Сергій тихо відправляє всім ловити метелики за допомогою середнього пальця. Взагалі завжди приємно подивитися на нього, метелик оригінальний цей час, але з його волоссям він явно совував під Білан - 220 на себе, так як гурт Тату.

Андрій Данилко (ака Верка Сердичка) не знімає зірку з голови на рік і суконь таким чином досить часто. Сніжно-білий костюм буде виглядати страшно на жінці, і я хотів би писати, що це топ поганого смаку, але Верка людина, і вона допускається носити її.

Олег Газманов – справжній чоловік, який не фарбує волосся, як жінка. Для цього він може бути поважним іншим нормам, не розмитим, чоловікам нашої країни. Я люблю Олега Газманова. Ні Кіркоров і Басков з ним і не лежачи. Одягнена Жінка Голий чоловік Неат, стильний, маскулін.

Молода співачка Нюша дуже гідна в елегантному чорному підлозі з срібними вставками. Один з небагатьох, хто дивився п'ять точок на цьому святкуванні життя. Я не люблю Нюша, але я просто говорю про наряд.

Старий вік не радий. І це чоловік 63 років! Валерія Леонтьєва – це ще молодий і молодий, молодий і молодий ... немає кінця. Небезпечні наряди виглядають ще більш смішно через свого віку, що повільно, але обов'язково підходити до позначки 70 років. Валерія, чому ці бісеринки, чому цей ремінь з написом «Піс*» (прочитати його так, якщо це дійсно?), і чому б не носити строгу куртку (і що я хотів би здивувати ще)? Ну, що душа самотнього трамваю любові може бути, до тих пір, поки це не кріться.

Від екстремального до екстремального - хтось сис на дисплеї, хто любить Вікторія Дайнко, все тільки для коханого. Зображення черниця не її. У цій абсолютно чорній сукні фігура співачки стала дещо скороченою. Нерідко норус Дайнко.

І знову люди в чорному кольорі - Бандеро. Звісно, Новий рік для більшості вітчизняних зірок обіцяє радісний омень - кінець світу, і все в мисливці. Не пісня року. Ми живемо в останні кілька днів, рад. І плаття на блондинки не поганий, до нього ідеальний малюнок буде в цілому галькою.

р.

Потап і Настя, Нестя і Потап. Так як «Газманов», вони провокують тільки позитивні емоції, завжди так позитивно і посміхаються. До речі, цей час добре одягнений, я бачу прогрес, але Нестюха Кам'янський помітно отримав додаткові кілограми і скоро зловить Потап. Зачіска також не вражає, чому ви не можете зробити красиву укладку, адже зовнішній вигляд «Ви, що!»

Діма Білан перетвориться 30 грудня і він в шоку. Роки йдуть. Його волосся, безумовно, високий, але це, якщо він був електричним, не співак. Барбекю для нього, зараз! Він добре виглядає, але я впевнений, що він отримує вгору, його штани западуть до рівня коліна, що не добре. У вашому віці Віктор...

Червона позитивна Юлія Савичева і виглядає як кримінальний, але насправді рапер Джиган ...

Тутта Ларсен написав свою пісню року. Більше зацікавлених у змісті телефону. Я не думаю, що вона одягнена, як це (37).

Як завжди відчайдушна Олена Ваенга. вона одягнена, як вона була 50, хоча Вікіпедія каже, що вона була 34. Дякую за хорошість своїх пісень, люди затвердження.

А ще кілька нарядів з Пісні 2011 року:

Тимати

Лайма Vaikule

Р

Наталія Подольська

Едіта П'єга

8397677

Срібний

Каті Топурія

Габаритний зображення

Ясмин