1920
Переваги шлюбу для моделі
З супермодель Yasmine Le Bon є безпечним, щоб сказати, що вона була попереду часу. Тонка коричнева дівчина з крихітними грудями вдалося побудувати успішну кар'єру в той час, коли моделі з пишними формами типу були ще в моді. Але, щоб бути чесним, ми б не знали про Ясмін, якщо вона не була одруженою співакою Duran Duran в 1985 році. Симон Ле Бон. Ясмин Парване розпочав свою модельну кар’єру у 1981 році, підписав контракт з невеликим лондонським агентством з моделювання. Ясмин взяв участь у місцевих виставках і не особливо спробував перерву в світові подіуми, якщо вона не зустрілася з Левом Боном у 1984 році. Згодом музикант сказав, що він закохався в любов до крихкої краси з першої зустрічі, і намагався в будь-який спосіб досягти її користь, і Ясмін спочатку не взяв його суддю серйозно. Але, як ми бачимо, все добре виявилося для Симону, і для Ясміна, шлюбу передмістя, то один з найпопулярніших поп-груп у світі став прохід до світу високої моди. Двері, які були закриті до Ясміну Парване, були легко відкриті до Ясміну Ле Бон.
1990Р. 2199Р.
119550 р.
З Симоном:
У 1985 році Ясмін і чоловік переїхали в Нью-Йорк і підписали угоду з Елітою. Першим «шлаковом» популярності пана Леа Бона стала рекламна кампанія для GUESS?, після чого пропозиції співпраці з відомими брендами знизилися як карукопія. Ясмин з'явіўся на чохлах Vogue, V, I.D., Cosmopolitan, Marie Claire, Harper's Bazaar, взяв участь в рекламних кампаніях Ann Taylor, Banana Republic, Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, Bonwit Teller, Calvin Klein, Versace, Shiatzy Chen, Chanel, Christian Dior, Clairol, Escada, Gianfranco Ferré, і навіть один раз publicized один з продуктів Avon.
р.
Yasmine і Simon Le Bon мають три красиві дочки - Amber Rose (не, не так, привар!), Saffron Sahara і Talula. Всі моделі, як і їх мама.
Ясмин Ле Бон став одним з супермоделей, які зірвали в Дурані Дурань проголошено відео для "Дівчина Паніку" (який, до речі, був заборонений на MTV для того, щоб бути занадто... Це буде дивним, якщо Simon Le Bon не запрошує дружини до такого стильного відео.
Я думаю, Ясмин дуже схожий на Keira Knightley, не ви?
1990Р. 2199Р.
119550 р.
З Симоном:
У 1985 році Ясмін і чоловік переїхали в Нью-Йорк і підписали угоду з Елітою. Першим «шлаковом» популярності пана Леа Бона стала рекламна кампанія для GUESS?, після чого пропозиції співпраці з відомими брендами знизилися як карукопія. Ясмин з'явіўся на чохлах Vogue, V, I.D., Cosmopolitan, Marie Claire, Harper's Bazaar, взяв участь в рекламних кампаніях Ann Taylor, Banana Republic, Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, Bonwit Teller, Calvin Klein, Versace, Shiatzy Chen, Chanel, Christian Dior, Clairol, Escada, Gianfranco Ferré, і навіть один раз publicized один з продуктів Avon.
р.
Yasmine і Simon Le Bon мають три красиві дочки - Amber Rose (не, не так, привар!), Saffron Sahara і Talula. Всі моделі, як і їх мама.
Ясмин Ле Бон став одним з супермоделей, які зірвали в Дурані Дурань проголошено відео для "Дівчина Паніку" (який, до речі, був заборонений на MTV для того, щоб бути занадто... Це буде дивним, якщо Simon Le Bon не запрошує дружини до такого стильного відео.
Я думаю, Ясмин дуже схожий на Keira Knightley, не ви?