Злата

Так, є ще жінки в російських селах. Побачивши цю 25-річну суперфлексійну дівчину, яка була названа Zlata, я переконую її знову і знову. Злата є одним з найбільш екстремальних акробатів у світі, тому що вона не приховує свого дивного таланту від цікавих очей, але розвивається і покращується в будь-який спосіб. Завдяки своїй майстерності гнучкості, колишня гімнастка просуває світ, показує її програму і заробляє багато грошей.

Злата

Уже у віці 4, Zlata відкрив подарунок гнучкості, що володіє кількома, але тільки в 14 році вона вирішила розвивати свій талант і до 25 років вона може зігнути так, щоб мати її не загрожувала. Зростання Злати становить 175,76 сантиметрів, а вага становить 54 кілограми. І вона міцно запевняє, що вона не сидить на будь-якій дієті, її крихкість обумовлена хорошими генами на боці її батька. Але в той же час гімнастка визнає, що вона тренує якомога частіше, так як більшість її хитрощів вкрай складно і є страх отримання розтягнень або навіть розриваючи зв'язки, які з зайнятим графіком (Zlata дає виступи один раз на тиждень і бере участь в принаймні декількох фотосесіях на тиждень) неприпустимо.

Злата

Злата

Злата Габаритний зображення

Злата

Слід зазначити, що Zlata має рідкісне захворювання, яке робить сухожилля неймовірно гнучкими, тому вона може приймати найбільш дивовижні пози. Ще в школі Злат почав заздрити всіх дівчат, адже в класах фізичного виховання вона була центром уваги. Молодий дівчина легко виконав не тільки міст і близнюка, але і інші акробатичні елементи. Вона пізніше стала цирковим працівником, а часом вона була 25, її гнучкість була її хлібом. Злата живе в Німеччині, але не залишається там довго, адже в усіх країнах вона любила і чекала.

Злата

Злата

Злата

«Я не маю ідеї, що я можу зробити в цьому житті. Це так круто, і це займає стільки творчих натхнення, щоб стати новими позами і зробити костюми.
Гнучка Zlata має багато шанувальників і послідовників (Я можу уявити, скільки кісток вони розбили):

Ми любимо те, що робимо і часто просять виконувати індивідуально. Вони навіть надсилають мені одяг і взуття для носіння продуктивності або фотосесії. Я також отримую літери багато, що чудово. Коли я почав робити гімнастики, я знаю, що я хочу зробити це моє життя. Мої батьки і друзі так горді!
І вже недавно Злата зірвала на одну з календарів за 2012 рік:

Злата

Злата

Злата

Злата

Злата

Злата

Злата

Вона сказала, що вона сподівається, що вона любить на 70, залишаючись гнучкими, оскільки вона зараз.