Злата

Так, є ще жінки в російських селах. Побачивши цю 25-річну суперфлексійну дівчину, яка була названа Zlata, я переконую її знову і знову. Злата є одним з найбільш екстремальних акробатів у світі, тому що вона не приховує свого дивного таланту від цікавих очей, але розвивається і покращується в будь-який спосіб. Завдяки своїй майстерності гнучкості, колишня гімнастка просуває світ, показує її програму і заробляє багато грошей.

Уже у віці 4, Zlata відкрив подарунок гнучкості, що володіє кількома, але тільки в 14 році вона вирішила розвивати свій талант і до 25 років вона може зігнути так, щоб мати її не загрожувала. Зростання Злати становить 175,76 сантиметрів, а вага становить 54 кілограми. І вона міцно запевняє, що вона не сидить на будь-якій дієті, її крихкість обумовлена хорошими генами на боці її батька. Але в той же час гімнастка визнає, що вона тренує якомога частіше, так як більшість її хитрощів вкрай складно і є страх отримання розтягнень або навіть розриваючи зв'язки, які з зайнятим графіком (Zlata дає виступи один раз на тиждень і бере участь в принаймні декількох фотосесіях на тиждень) неприпустимо.

Габаритний зображення

Слід зазначити, що Zlata має рідкісне захворювання, яке робить сухожилля неймовірно гнучкими, тому вона може приймати найбільш дивовижні пози. Ще в школі Злат почав заздрити всіх дівчат, адже в класах фізичного виховання вона була центром уваги. Молодий дівчина легко виконав не тільки міст і близнюка, але і інші акробатичні елементи. Вона пізніше стала цирковим працівником, а часом вона була 25, її гнучкість була її хлібом. Злата живе в Німеччині, але не залишається там довго, адже в усіх країнах вона любила і чекала.

«Я не маю ідеї, що я можу зробити в цьому житті. Це так круто, і це займає стільки творчих натхнення, щоб стати новими позами і зробити костюми.
Гнучка Zlata має багато шанувальників і послідовників (Я можу уявити, скільки кісток вони розбили):

Ми любимо те, що робимо і часто просять виконувати індивідуально. Вони навіть надсилають мені одяг і взуття для носіння продуктивності або фотосесії. Я також отримую літери багато, що чудово. Коли я почав робити гімнастики, я знаю, що я хочу зробити це моє життя. Мої батьки і друзі так горді!
І вже недавно Злата зірвала на одну з календарів за 2012 рік:

Вона сказала, що вона сподівається, що вона любить на 70, залишаючись гнучкими, оскільки вона зараз.