Шоколадні тижні моди

Якщо я скажу, що хочу показати одяг з шоколаду, я думаю, що я не відкрию Америку для будь-якого – після того, як їстівні наряди були показані на телевізорі багато разів, а в журналах можна знайти фотографії шоколадних суконь в розділі «Інтерестінг» або «гумор». Але я просто дізнався, що шоколадні сукні мають власні модні тижні – Нью-Йорк і Париж. Перший місяць відбувся, другий в жовтні. Покажіть шоколадні сукні на шкалці не поступається відображенням нових колекцій з путури! Давайте подивимося, що ми бачили в Нью-Йорку та Парижі цього року.

Нью-Йорк. Захід відбувся з 10 по 13 листопада у виставковому центрі Митрополита Павільйону. Моделі були зняті на прогулянці до музики з «Король Лева», «Помант опери» та інших мелодій від відомих фільмів. У своїй роботі були представлені відомі дизайнери, які працюють з шоколадом як матеріал: Lizzy Gardiner, Althea Harper, William Ivey Long та інші.

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди

3610Р. 4200Р.

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди

Сукня шоколадна в Парижі була більш "хоронець". Попри те, що одяг виготовлений з одягу. Захід відбувся на Порте де Версальс в Парижі з 20 по 24 жовтня. Найвідоміші французькі хорати.

Шоколадні тижні моди

760499

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди р.

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди р.

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди

Шоколадні тижні моди