857
Шоколадні тижні моди
Якщо я скажу, що хочу показати одяг з шоколаду, я думаю, що я не відкрию Америку для будь-якого – після того, як їстівні наряди були показані на телевізорі багато разів, а в журналах можна знайти фотографії шоколадних суконь в розділі «Інтерестінг» або «гумор». Але я просто дізнався, що шоколадні сукні мають власні модні тижні – Нью-Йорк і Париж. Перший місяць відбувся, другий в жовтні. Покажіть шоколадні сукні на шкалці не поступається відображенням нових колекцій з путури! Давайте подивимося, що ми бачили в Нью-Йорку та Парижі цього року.
Нью-Йорк. Захід відбувся з 10 по 13 листопада у виставковому центрі Митрополита Павільйону. Моделі були зняті на прогулянці до музики з «Король Лева», «Помант опери» та інших мелодій від відомих фільмів. У своїй роботі були представлені відомі дизайнери, які працюють з шоколадом як матеріал: Lizzy Gardiner, Althea Harper, William Ivey Long та інші.
3610Р. 4200Р.
Сукня шоколадна в Парижі була більш "хоронець". Попри те, що одяг виготовлений з одягу. Захід відбувся на Порте де Версальс в Парижі з 20 по 24 жовтня. Найвідоміші французькі хорати.
760499
р.
р.
Нью-Йорк. Захід відбувся з 10 по 13 листопада у виставковому центрі Митрополита Павільйону. Моделі були зняті на прогулянці до музики з «Король Лева», «Помант опери» та інших мелодій від відомих фільмів. У своїй роботі були представлені відомі дизайнери, які працюють з шоколадом як матеріал: Lizzy Gardiner, Althea Harper, William Ivey Long та інші.
3610Р. 4200Р.
Сукня шоколадна в Парижі була більш "хоронець". Попри те, що одяг виготовлений з одягу. Захід відбувся на Порте де Версальс в Парижі з 20 по 24 жовтня. Найвідоміші французькі хорати.
760499
р.
р.