Гарпер Сім Бекхем

Хто це красива маленька леді? Це п'ятимісячна дочка одного з найщасливіших і найсильніших зоряних пар - Давид і Вікторія Бекхем. Звичайно, ви вже встигли захопити її, тому що Harper Seven Beckham часто "з'являється" зі стильною матір'ю. Гарпер – це довгоочікувана дитина, адже Давид і Вікторія вже мають три сини і лише маленькі князі зникли, які з'явилися 10 липня цього року.

, Україна

Дитина вагою 3 кілограми 459 грам народилася кесаранська секція (як її три брати) в знаменитій клініці Cedars Sinai. Цікаве перше ім'я дівчини, яке дано її на честь американського письменника Харпера Лі, завжди подобалася Вікторія, адже це стара англійська назва, яка звучить досить симпатично. Друге ім'я Сім засобів "сім" - щаслива кількість Давида Бекхема (і місяць народження Харпера також сім'ї).

р.

За словами лікарів, коли з'явився новонароджений, ніхто не міг подумати, що вона народилася здоровою і так схожа на її маму, так як вагітність Вікторія складна, і вона повинна пити багато таблеток, щоб найгірше, що може статися під час вагітності. Як тільки Девід побачив Харпер, він відразу ж захочився з щастям, а сини пари не затримали своїх рад.

На Twitter нові батьки писав:

«Це з гордістю і хвилюванням, що я хотів би повідомити вам, що наша донька Harper Seven Beckham народилася. Вікторія добре робила і старші брати шукають своєї молодшої сестри в домашніх умовах.

р.

"Baby Harper - це найкрасивіша дівчина, яку я коли-небудь бачив. Я впадаю в любов і знову!

Після народження дочки пара обмінюється дарами. Девід дав Вікторію діамантовим намисто власного дизайну (так само було зроблено для Гарпера), і Дікй дав чоловіка новим автомобілем. Старші брати теж не залишалися в боргі, але вони дарували подарунки не матір'ю і батькам, а до своєї молодшої сестри. Бруклін дала компакт-диску львів, Римо розфарбував картину, а Cruz зробив рожевий глиняний горщик. У Вікторії батьки подарували свою онуку старовинну ляльку

Ось яка кімната Гарпера схожа на те, що батьки повинні викопувати більше $10,000:

«Дівчинка виконана з відмінним смаком. Вершки і м'які рожеві кольори домінують. Кожна деталь виконана в французькому стилі «просіяний шик». Ви можете сказати, що дитина буде кращою з кращих. Вікторія витратила $890 на реберця і купила змінний стіл і шезлонги за $2,565. Вона також купила три великі ведмедики. Одна з приголомшливих елементів декору в маленькій кімнаті дівчини - це 2,995 шафа, крем-барвлений гравірованими кроликами на дверцятах, які вона вже наповнена речами, плюс вона отримала багато подарунків на її дитячій вечірці. Вона так збуджена.
р.

Вікторія хоче, щоб вона виглядала як витончена англійська леді, як Kate Middleton, не зіпсована Голлівудська дитина. Вікторія та Давид відреставрують свої вудки наступного року, але вони більше не планують дітей, як Вікторія може мати проблеми зі здоров’ям. Гарпер буде першим і тільки дочкою цієї краси і стильної пари.

Хто б подумав, що ця пара буде жити разом більше 11 років, і крихкий Вікторія Бекхем подарує чотири діти! Завдяки їм віра в щиру любов для багатьох тільки посилюється.