Лара Марден

Я думаю, що багато хто хотів би Brad Pitt і angelina jolie бути разом для відпочинку їх життя, прийнятих дітей з Африки Але люди, що близько до зірки пара, неодноразово розповіли журналістам, що не все так гладко в датському царстві. Брад і Ангі не бачили один одного протягом місяця, і їх сім'я idyll нічого більше, ніж ілюзію для шанувальників, тому що популярність кожного з них в основному проводиться за рахунок свого чоловіка. Не дивно, що журналісти постійно намагаються зловити будь-яку з них для форієнта. Аніг ще не проколюється, але не так давно «клеєний» ваффрі з дівчиною Лара Марден (не має нічого спільного з James Marsden)

Лара з'явився поруч з найкрасивішою людиною на планеті (нині цей титул був взятий з нього, але ніхто не скасував колишніх заслуг) влітку, коли зйомки фільму «Світова війна Z» було в повному гонці. Пітт отримував свого персонального помічника. 25-річний Лара пішов з зіркою на підборах і, відповідно до свідків, навіть відокремлених ним в гардеробній кімнаті. Не знаю, але люди говорять про це. Багато «жовті» публікації написані про Лара Марсден, в тому числі журналу «Зірк». І Марсден, здається, навмисно інтригувати журналістів, всі запити, щоб розповісти про відносини з Пітт відповідає “Немає коментарів!”

Довгий був іноземцем, що Brad і Angie не живуть як чоловік, так і дружини, як і любителі. Чи вірно, що він був першим у «пропорції»? Чистий? Ось деякі особисті фотографії Lara Marsden. Як бачите, вона не настільки красива, як Джолі, але вона дівчина з світлом, і багато молодших. Важко відстояти.

р.

У світлі останніх розлучення Демі Мура і Аштона Кутчера, все це пропонується. Після того, як все, на початку, навряд чи хтось міг би подумати, що через деякий ступінчастий блондинка, Сильний шлюб Мура і Кутчера буде знизився. Що робити, якщо Лара Марсден хоче підвищити гроші і поговорити з журналістами про Пітт? Нехай це не так.)