Шантал Томасс

Victoria's Secret, агент Provocateur ... коли я дивився, що інші бренди розкішної білизни я знав, я не знаю будь-якого. Тим часом є десятки з них, а французький бренд Chantal Thomass є одним з найбільш міцних. Бренд був зареєстрований у 1975 році, а з того часу Chantal Thomass був синонімом з підкресленим еротикам і шиком у всьому, пов'язаних з нижню білизну (крім темних людей, таких як мене).

Шантал Томасс р.

Шантал Томасс , Україна

Шантал Томасс

Шантал Томасс

Шантал Томасс

Постійний лідер і «браїн» бренду – вірна француженка Chantal Thomass. вона понад 60 років, але вона дивує дивовижну. У дні, коли Чантал почав створювати (і це було в середині 60-х років), головною функцією нижньої білизни була кришка, а не соусом (як ваш бабуся, які потім були «ненавмисті» бавовняні труни), і дизайнер вирішив, що це терміново зробити щось про це. Томаси повернули моду на корсети, які роблять талії стрункими і спокусливими, і знову приносили до піку модних мереж, дрилі і рефлі. «Діти з простотою, подарувати чуттєвості!» – це кредо допоміг Томас став одним з трендів модних аксесуарів для білизни.

Шантал Томасс

Весна-Літо 2011 Колекція

Шантал Томасс

Шантал Томасс Габаритний зображення

Шантал Томасс

Шантал Томасс р.

Нова колекція

Шантал Томасс р.

Шантал Томасс

Шантал Томасс

Шантал Томасс

Шантал Томасс