2955
Дуже красиві дівчата в правоохоронній силі.
У радянських часи на екранах можна побачити лише чесні, суворі та некоректні поліцейські та слідчі, такі як Жеглов та Шаапов. Жінки виявляли щось, як екзотичне, так як на голову радянського громадянина. Зараз в інших випадках і представників представниць прекрасної статі приштовхують чоловіків в ролі поліцейських, спеціальних агентів, копсів і т.д. «Ім'я була Nikita» і «Spy» класика, але є ще багато серіалів, де красиві жінки борються злочином.
Визначений з феноменальною пам'яткою Олівія Дунам з серії «Fringe» Анна Торв
999 р.
Незабутній Dana Scully від X-Files, що виконуються Gillian Anderson
3610Р. 4200Р.
Келлі Garrett від Charlie Ангели, які виконуються Jacqueline Smith
Небезпечний і красивий – це агент Сара вокер з серії «Чак»
р.
Криміналістка Katherine Willows в CSI: Crime Сцена, виконана Марже Хельґенбергер
р.
Серія «La Femme Nikita» («Ім’я – Микита» виконана Peta Wilson) на основі однойменної французької плівки, спрямованої Луком Бесссоном. Зрозуміло, серія багатьох способів перевершила успіх повнометражної плівки тієї ж назви - з величезним успіхом вона була трансляцією в 52 країнах світу протягом декількох років.
"Нікіта". Пригоди 2. Продовження проголошених американських серій, перший сезон якого перемагали багатьох шанувальників по всьому світу
Детектив Olivia Benson відігравав Маріська Харьїта (до того, я дізнався, хто вона !!!) в серії Закон і замовлення
Emotional Anna Lucia-Cortez з прогубленого Michelle Rodriguez
Проне до самовиправлення Dani З серії «Життя» виступали Сара Шахі
Clever і smart Kate Beckett з серії Замок, виконаний Stana Katich
Нагрівач Locklear може грати більше, ніж просто трохи. Її поліцейський Stacey Sheridan в 80-х серіалах T.J. Hooker є прикладом найбільш відповідального поліцейського
Зниження є багато Sherlock Holmes, і сучасний детектив повинен бути дуже красивим, як Jane Risolly в серії Risolly і Izles, які виконують Angie Harmon.
Визначений з феноменальною пам'яткою Олівія Дунам з серії «Fringe» Анна Торв
999 р.
Незабутній Dana Scully від X-Files, що виконуються Gillian Anderson
3610Р. 4200Р.
Келлі Garrett від Charlie Ангели, які виконуються Jacqueline Smith
Небезпечний і красивий – це агент Сара вокер з серії «Чак»
р.
Криміналістка Katherine Willows в CSI: Crime Сцена, виконана Марже Хельґенбергер
р.
Серія «La Femme Nikita» («Ім’я – Микита» виконана Peta Wilson) на основі однойменної французької плівки, спрямованої Луком Бесссоном. Зрозуміло, серія багатьох способів перевершила успіх повнометражної плівки тієї ж назви - з величезним успіхом вона була трансляцією в 52 країнах світу протягом декількох років.
"Нікіта". Пригоди 2. Продовження проголошених американських серій, перший сезон якого перемагали багатьох шанувальників по всьому світу
Детектив Olivia Benson відігравав Маріська Харьїта (до того, я дізнався, хто вона !!!) в серії Закон і замовлення
Emotional Anna Lucia-Cortez з прогубленого Michelle Rodriguez
Проне до самовиправлення Dani З серії «Життя» виступали Сара Шахі
Clever і smart Kate Beckett з серії Замок, виконаний Stana Katich
Нагрівач Locklear може грати більше, ніж просто трохи. Її поліцейський Stacey Sheridan в 80-х серіалах T.J. Hooker є прикладом найбільш відповідального поліцейського
Зниження є багато Sherlock Holmes, і сучасний детектив повинен бути дуже красивим, як Jane Risolly в серії Risolly і Izles, які виконують Angie Harmon.