Продовження рейтингу - vev.ru/blogs/ 100-luchshih-fotografiy-iz-mira-muzyki-po-versii-billboard-chast-1.html
50 місце
6 лютого. The Black Eyed Peas are in Texas.
692392
49 місце
7 квітня Miley Cyrus вирішив імітувати Gucci Main трохи і розмістити цю фото на Twitter.
48-й
26 березня Селена Гомес відвідала Блакитна кулька Perez Hilton дуже дивна, хоча б м'яч синій, що дивно.
47 місце
1 квітня — святковий день та день народження співачки Сусана Бойла, який відзначив свій 50-й день народження в її будинку в Шотландії цього року. Я думаю, що вона вже знайшла свою другу половинку і стала реальною жінкою, адже все це у дівчат, і у дівчат.
46 місце
Amber rose і weiz califa are мискаing. Здавалося б, знайомства.
Р
45 місце
Хад Тіффані Тисен був кілька десятків молодших, ніж Джастін Бібер, він потрапив до неї. Бібер висловив свою симпатію за актрису у вигляді футболки з її зображенням, вона також відповіла співачки таким же чином, і зробила футболку з його образом.
44 місце
Леді Гага боїться дітей. Дитина висихає і хоче бачити свою маму.
43 місце
3 травня. Гвен Стефані для прогулянок з дітьми Кінгстон і Зума. Діти дуже незалежні, і вона дуже стильна!
42 місце
7 липня Алісія Ціс і її чоловік показали світ свого маленького Єгипту. Я, що вони називають їх сином. Єгипет, всього Єгипет.
41 місце
Ще одна мама – Дженніфер Худсон – приніс до світла сина Давида 24 лютого цього року.
40 місце
"Бранліна 2.0 гагахагахагах". Немає коментарів.
39 місце
1 квітня Мар'яна Карділя вирішила здивувати всіх своєю величезною мумією, яка відома, щоб мати близнюки хлопчика Морокан і дівчину Монрое. Карі сказали, що вона мала достатньо дітей і не мала планів, щоб мати більше.
р.
38й
І ось майбутній мама Джессіка Сімпсон, який довгий час приховав вагітність і за допомогою цього фото підтвердив її. Це сталося 31 жовтня, просто в часі на Хеллоуїн.
37 місце
30 березня Снооп Доггг, Чарлі Шен та Роб Паттерсон записав спільну трасу.
36 місце
І знову людина не знає мені з мікрофоном. Хто? Хто всі ці люди будь-яким чином?
35 місце
19 березня Джей Z і Kanye West закрили SXSW. Я не люблю їх. Краще закривати, ніж відкрити.
, Україна
34 місце
Stevie Wander, Elton John, Dionne Warwick, Gladys Knight на одному з показів мод зібрані разом з 9 лютого.
33й
29 жовтня. Хелловін Heidi Klum. Прохолодний! Це чудовий костюм, якщо ви можете назвати його костюмом.
32 місце
22 травня Тіна Знаки презентували біжутерну статуетку до своєї дочки Beyonce. Моя мама повинна бути дуже гордою.
31 місце
Кріс Браун пози для преси 26 червня. Його обличчя виглядає як він хоче залишити, але він не може сказати, бо він дав нагороди, і навіть в руках!
р.
30й
13 лютого в Есперанза Спадінг було проголосовано Best New Artist і виграв Grammy. Ми не знаємо, що
29 місце
Аттикуус Росс отримує Оскар для соціальної мережі.
28 місце
13 лютого. Аркада Fire отримала статуетку за кращий альбом року. Несподівана і приємна.
27 місце
Comedian Aziz Ansari, Kanye West і Kid Coody на виставці кращих дизайнерів в Америці 10 лютого цього року. Захід повертається на шоу.
26 місце
1 березня завжди дружній Justin Bieber не стояти папарази. Він йде з коханим в ресторан, і тут, звідки приходять папарази... Селенка тералізована, Бібер не знає, що захопити і показує факс. Це розумний рух, людина.
25 місце
Стівен Тайлер у своєму улюбленому кольорі, Дженніфер Лопес і Ренді Джексон на шоу «Американська Ідол» 16 лютого.
24 місце
Флоренція + продуктивність машини для Chanel на Paris Fashion Week
23й
Nikki Minaj і дизайнер Betsy Jones.
679360
22 місце
Гага в яйцеклітиці 53rd Grammys. Дуже добре – це червоний ковролін, а не перформанс (подається з яйцем, ймовірно, некомфортний).
21 місце
Крістіна Ауелера виконує атему в Національному антемі на Super Bowl XLV. Тексти пісень, а це означає: Чи є це те, що вона плутати або забули слова?
р.
20 місце
14 січня. Justin Bieber на 16-му щорічному Critcs' Choice Movie Awards' червоний килим. Зніміть і не соромтесь!
р.
19 місце
Britney Spears and Rihanna fooled навколо і sang на the Bill Music Awards 22 травня цього року. До речі, вони добре виглядають разом, можливо, ще одна пісня разом, і вони зустрінуть як кораблі на морі.
18 місце
Taylor Swift і Ellen DeGeners на Січень 5.
17 місце
4 лютого цього року. Суд Бруно Марса, який був підозрений (прочитано, тому що він не був загиблим) неправомірного лікарського володіння в Лас-Вегасі.
16 місце
18 листопада. Важкий Д'є з церкви береться.
15 місце
25 липня: батько Мітч Винхауса Ами, мати Яніс Винхаус і брат Alex Winehouse дивляться на квіткові пропозиції, залишені за межами будинку Amy від своїх шанувальників Лондона, Англія.
р.
14 місце
Selena Gomez, Nikki Minaj, Katy Perry і Taylor Swift – спільна фотографія, прийнята 20 листопада.
13 місце
Засновник Facebook Марк Закерберг, рапер Snoop Dogg і підприємець Sean Parker в рамках святкування музики Sean Parker 22 вересня.
12 місце
3 травня цього року Beyonce здивує студентів Harlem танці з ними невибагливий танець. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
11 місце
Я не отримував цю картину. Ось чому онлайн-перекладачі випустили: «Справа Клоун Squad і Джек Біла команда до того, щоб покрити класичними відмінностями, такими як Моцарт». Чому кришка? Не захоплюйтеся!
10 місце
Згортання сцени в Індіані загинув чотири людини і травмував більше дванадцять. Горючий.
9 місце
Ще один кошмар - це аерофотозйомка студії Sony на північному сході Лондона, який відбувся 9 серпня.
8 місце
Джастін Бібер і його батько отримав ті ж тату, які прочитали «Джесус». Я не можу сказати, що ти мій да не дуже добре назовні?
7 місце
Lady Gaga і Britney Spears на MTV Video Music Awards.
Р
6 місце
Lil Wayne на Super Bowl матч 6 лютого Він отримав сир на голову, вирішив зробити різницю.
5 місце
Вболівальники Михаїла Джексона радять, що колишній лікар поп-кордону був знайдений винний смерті. Зараз ніхто не скаже, що Михайло є самогубцем або наркоманом, оскільки факти на обличчі.
4 місце
Після виходу студії Goodmorning America Кріс Браун серйозно сердився і вибивав кілька вікон, тому що ведучий просить йому ряд питань про Ріанну (особливо про її побиття в 2009 році). Що таке "Добрий ранок Америка". Я бачу, що це виявилося, тому що Ріанна і Кріс були такі красиві пари.
3-й місце
Nikki Minaj і Anna Wintour дивитись на шоу. Злий, що виглядає?
2-е місце
Діти в Гаваї. Селена Гомес в руках Джастін Бібер.
1 місце
Перші фото вагітних Бейонце.