808
Аліса під водою
Фотографія Олени Калі – рідна з Москви, але майже за десять років вона і її родина мешкали в Багамах. Найімовірніше, це був безпосередній близькості від Атлантики, яка надихнула її винятково творче тлумачення казки Льюїса Каррола. «Alice in Waterland» – це точний заголовок своєї роботи, з майже приголомшливою атмосферою. Нагадувати вам, що фотографія в воді є одним з найбільш технічно складних способів виконання. Ви знаєте, чим приємніше це для мене, щоб зрозуміти, що величезна кількість робіт і творчої фантазії була проведена на реалізації цієї ідеї. й
123456Наступна
р.
Р
Пси: Можливо, це вода або просто оптична ілюзія, але мені здається, що фотограф не міг краще передати атмосферу худого простору, який присутній в казках цього автора. Я читаю про Алісу у віці 12, але навіть тоді, що це здавалося! й
123456Наступна
р.
Р
Пси: Можливо, це вода або просто оптична ілюзія, але мені здається, що фотограф не міг краще передати атмосферу худого простору, який присутній в казках цього автора. Я читаю про Алісу у віці 12, але навіть тоді, що це здавалося! й