У пошуках старих фотографій сім'ї, Taylor Smart здається, що в житті хтось інший. Вона тепер 18, і два роки тому, в результаті падіння вона забули все про себе.
Головна
Однак після нещасного випадку вона все одно визнає свою сім'ю, але вона повинна перевизначити історію її життя. "Я не впізнав своїх друзів, мій дім або мої собаки. Я був показаний знову, як використовувати столові прилади, зв'язувати мої бузки і навіть писати листи, Тейлор говорить. Я відчув, як я прийшов тут з іншої планети.
Дівчина має синдром Елерс-Данолос, відомий як «гіпереластика шкіри», яка загрожує небезпекою легкого отримання розташованого суглоба або пошкодження шкіри. Тахікардія, що робить її схильним до розфарбовування і запаморочення. Тоді вона не брала ніяких ліків, і один день, втратила свідомість, впав, вдарила голову на ванну, і пам'ять просто зникне.
Відкривши очі, дівчина визнала маму Джейн, батько Стів і дві старші сестри - Ашлі і Беккі. Яна згадує: "Що було як маленька дитина з його вічною, де і що." Вона знав, що це було голодним, але якщо я пропонував її сендвіч, вона не знаю, що це було. Моя дочка не запам'ятовує дня народження або свята. Вона погорла себе на сковороді, тому що вона не знаю, що вона може спалювати. й
До речі, мозок Тейлора був непристойним. Вона може читати і говорити, але вона забуває імен багатьох об'єктів, продуктів харчування, тварин і місць. Тепер вона знову навчалася. «Коли мій мама і я пішов в супермаркет, він був своєрідним смішним. Я запитав, що це було, і я запитав її, якщо я хотів конкретний продукт. «Чи не ходив Різдво. Я дивився, щоб побачити величезне дерево у вітальні. й
Але в цілому це не все, що весело. Для цього вона потрібна допомога психолога і родичів. Тепер вона поступово приїжджає до неї почуття. Тавро перелягає свого страху школи, де вона відома всім, і вона не визнала всіх, і не повинна бути приурочена щоденна перешкода питань. Вона зуміла пройти іспити, хоча вона повернулася до класу всього за три місяці до випробувань, повністю забуваючи все, що вона була навчена. Тепер Taylor є в коледжі, вона хоче працювати в медіаіндустрії. У той же час вона працює в Topshop і навчається пережити життя і спілкуватися з іншими людьми. Я захопив нещасний випадок, який зробив мене подолати так багато труднощів, але я спробував мій кращий.
Дівчина поступово почала повертати спогади, частіше провокує деякі запахи або звуки. Я був в магазині перед різдвяним запахом парфумів, і я пам'ятаю, що мій мати мав один. І виявилося, щоб бути правою, Тейлор говорить. Однак, лікарі ще не роблять прогнози, коли її пам'ять повністю повернеться. Тавро знаходився тільки два аналогічні випадки онлайн. В одному з них пам'ять повернулася до дівчини через три роки, в іншому – жінка ніколи не відновила її. Taylor коментує: "Я звик до ідеї, що пам'ять не повернеться до мене." Але зараз я отримую багато нових досвіду і знань знову, і я хочу, щоб випробувати і дізнатися більше. Батьки пишаються своєю братською дочкою і сподіваємось, що вона досягне успіху в житті.
Джерело: piitbull.livejournal.com/