Нержавіючі та ніжні жінки

Жіночі образи не перестануть радувати мене очима творчих людей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Сьогодні ми побуватимемо в Японію, адже саме там 32-річний ілюстр Shiho Enta живе і створює свої крихкі героїні.

р.

Я хочу, щоб жіночі образи я створив, щоб миттєво захопити людей, які подивилися на свою роботу.

І вони дійсно зачаровують мене. Всі його персонажі виглядають дуже ніжними і жіночними. Хочу привернути увагу до очей цих милих істот, які, як і океан душі, переносять таємницю, історію і трохи хитрість, що я не розумію.

р.

Хто особливо уважний, він буде виглядати на цій роботі, зможе побачити, що очі цього японського мила фарбуються в різних тонах. Ви зустрічаєте людей з різним кольором очей? - Так! Вони кажуть, що такі люди будуть мати велике щастя в житті.

Ця робота, здавалося б, повинна бути трохи відлякування і відлякування, але вона також несе частину ніжності.

Р

411914

Р

р.

Можливо, хтось не поділиться своїм захопленням на ці аніме малюнки. Але можна спокійно відпочити, дивлячись на це мило японське створення і не поросла в очах?

514310

, Україна