Джеффре Зірка

Що прийшов час? Хто може розповісти мені, де знайти нормальну людину? Ні, я розумію... людина має право на екстравагантність, але деякі пальці дійсно перестараються з цим дуже «оригінальним» зображенням. Я пропоную вам розглянути продукт Західної освіти і Західної культури, який м'яко і ненав'язливо поєднує бажання виділитися і таланти. В цілому його ім'я є Джеффре Стар і він був відомий завдяки своєму гарному вигляду і великій кількості талантів. Так, хлопець співає, композизує музику, і добре малює ... ні, ніхто його роботи ще не став громадським майном, але я думаю, Джефф не буде тримати нас чекати довго ...

В цілому, як ви можете здогадатися, він є представником нетрадиційної сексуальної спрямованості, тому з новим законом про підтримку геїв в громадській діяльності, легше просувати хлопця там. Головне не влаштовувати екскурсію до Челябінська... інакше місцеві чоловіки не розуміють.

Так... тут це...

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Зустрічайте його в магазині і вмиріть серцеву атаку на виїзді.
Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка р.

Джеффре Зірка

86325.

3610Р. 4200Р.

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка р.

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

3762.8076

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка р.

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

535294

Джеффре Зірка

Джеффре Зірка

Він був і є ... Я не впевнений, що я розмовляю про коментарі...
Джеффре Зірка

Дуже легко побачити, що його улюблений колір рожевий, він любить вечірки дуже багато, і він має стільки друзів, що я не зроблю його в труну, навіть якщо я перерву в торт. Коротко, активність від неї і пт ... Це страшна річ!
Насправді, я просто дивився на цю роботу хлопця. Це добре для дівчинки ... отримав в ранок ... немає бристів, немає натяків маскулінності ... Але йому потрібно поголити і зробити 4 години на добу перед дзеркалом. Він сумний і смішний одночасно, коли внутрішня сторона людини не йде на док з зовнішнім виглядом і статтю. І, напевно, пощастив, що він не народився в нашій країні, бо хоча ми цивілізації, ми не відрізняємось толерантністю.

Пси: Не думаю, що я не збираюсь про пригнічення меншин. Так, я не маю симпатії для них, так як немає нічого, щоб... вони просто люди... просто трохи різні. Головне, що людина хороша, тому що наш Джефф також бере участь у протипухлинних діях щороку, допомагає зібрати гроші на подарунки для притулок і просто любить тварин. Вона схожа на цю маску приховує красиву особистість всередині.