хвилини на тваринах

Згідно з Міжнародною асоціацією зоопарків та акваріумів, більше шестисот мільйонів осіб щорічно відвідують близько 1 300 зоопарків та резервів. Люди люблять дивитися на тварин, але як роблять ці дотику істоти живуть в середині, до яких вони великі не пристосовані, адже багато тварин дикими.

Трохи мавпи, Франсуа, народився п'ять днів тому, в руках ветеринара в клініці Таунга зоопарк в Австралії.

Зооопарк в Сан-Франциско. Цирффа кальфа і один з працівників зоопарку.

Три тигрових тигрів Sumatran на Сан-Дієго зоопарку. Цей вид тигру був визнаний небезпечним, тому всього за 300 тигр залишалися в дикому, а решта було відправлено в різні зоопарки по всьому світу.

Хіппо шкіра на сонний день. Берлінський зоопарк.

Дитина біла ріно оточена сім'єю в зоопарку в Німеччині.

Панда на китайському зоопарку. Скільки я люблю панди і скільки я дійсно відчуваю для них. Після всього, кожен хоче бути вільним...

452858

Белградський зоопарк (Сербія). Невеликий куб кенгуру був відправлений інкубатором після того, як його мама кинула його з сумки, виправивши ему.

Мама і дитячий садок. Мама 27 років, і куб тільки 6 місяців.

дельфін в німецькому акваріумі.

І Берлінський зоопарк знову. Цього разу об'єктив потрапив на однокамерні походи - мати і дочка.

Габаритний зображення

Дитина горілла "тани" на спину матері в Німеччині.

Куб Північно-китайського стрибка на зоопарку в північній Німеччині. Не знаю, скільки стрибків є в природі, але кров тих лейопардів, які живуть в зоопарках, використовуються для розвитку населення.

Мобільний зоопарк на північному сході Красноярського. Тварини в ній без догляду і води тривалий час, адже багато працівників просто не хочуть працювати.

Цезар є одним з семи левів, які перевозили з румунських та австрійських зоопарків до нової звичаї, а саме запас на півдні Африки.

Зооопарк в Бостоні. Дитячий лемур в руках ветеринарного.

Harrison Ford з родиною на зоопарку.

, Україна

Фрога названа Харлевін на зоопарку Панама.

Мати gorilla показує її новонароджених дітей. зоопарк в Роттердамі.

Giraffes на Хановерському зоопарку.

123456Наступна

Модель ведмедя в швейцарському зоопарку поз на фото.

р.

Кролик Сова на руку волонтера.

Амурський тигр на швейцарському зоопарку.

р.

Таронга Зоопарк повертає дві дорослі маленькі пінгвіни до океану після того, як вони отримували медичну допомогу в клініці зоопарку.

У Сінгапурському зоопаркі набридла суматра.

Жовтий монгос під наркозом перед перевіркою здоров'я, що виробляється в хірургічному відділі Лондонського зоопарку.

зоопарк на заході Токіо. Бейкал ущільнення в басейні.

Malay ведмеді кубики, що народжуються в Північній Америці в Сан-Дієго зоопарку.

Полярні ведмеді на німецькому зоопарку.

Сім'я Мандрила в Мюнхенському зоопарку.

П'ятиденний слон, народився в Берлінському зоопарку.