888
Живі зображення
Я презентую вашій увазі живі фотографії з фільмів разом з котируваннями з них. З повагою! Деякі фотографії страшні.
Дівчина з перловим сережкою
- Мадам, можливо, я промив вікно? - Вам не потрібно запитати мене. Це єдине, що може дати світло.
американський психопат
У мене є всі фізіологічні компоненти людини: м'якоть, кров, шкіра, волосся. Але не зрозуміло, що ідентифікована емоція, крім життєдіяльності і розпаду.
Р
80р.
Чому ви тримаєте посміху? Я ніколи не знаю, якщо ви судите мене, зроби мене, або затемувати мене.
О, де ти, брат?
Я загинув, що кін у вівторок.
р.
Психічна
Найкращий друг хлопчика є матір'ю.
Боже
Пан Корлеон - людина, яка хоче отримати будь-які погані новини.
Rushmore Академія
Я врятував латинську. Що робити?
Сім'я Tenenbaum
Я думаю, що ми повинні любити один одного в секреті і зберегти його на себе, Richie.
Амелі.
У мене було два інфаркти, аборт, і клопотання при вагітності. Прийміть все, що я штраф.
Блискуча.
Хай, Ллойд. Довга ніч, це не так?
2334834
Apocalypse сьогодні
Ми навчаємо молодих хлопців, щоб знизити вогонь у людей. Але їхні командири не дадуть їм писати "чорт" на своїх літаках, бо це непристойно!
Від пекти.
Це вбивство не для прибутку. Це обряд.
Бойовий клуб
Ми генеруємо чоловіків, які піднялися жінками. І я дивлю, якщо жінка дійсно, що нам потрібно.
Художня література
Не думайте. Вам необхідно знати.
Художня література
Я не дуже хороший танець.
Годинники помаранчеві
Тоді з'явився момент, коли здавалося мені за хвилину, як ніби величезна птаха росла в бар, і всі крихітні волоски на моєму тілі стояли на кінці, гусениці побігли і знову люблять маленькі серди. Я дізнався музику. Він був частиною розкішного 9-го соната Людвіга.
Translated by автор, summer_death.
Дівчина з перловим сережкою
- Мадам, можливо, я промив вікно? - Вам не потрібно запитати мене. Це єдине, що може дати світло.
американський психопат
У мене є всі фізіологічні компоненти людини: м'якоть, кров, шкіра, волосся. Але не зрозуміло, що ідентифікована емоція, крім життєдіяльності і розпаду.
Р
80р.
Чому ви тримаєте посміху? Я ніколи не знаю, якщо ви судите мене, зроби мене, або затемувати мене.
О, де ти, брат?
Я загинув, що кін у вівторок.
р.
Психічна
Найкращий друг хлопчика є матір'ю.
Боже
Пан Корлеон - людина, яка хоче отримати будь-які погані новини.
Rushmore Академія
Я врятував латинську. Що робити?
Сім'я Tenenbaum
Я думаю, що ми повинні любити один одного в секреті і зберегти його на себе, Richie.
Амелі.
У мене було два інфаркти, аборт, і клопотання при вагітності. Прийміть все, що я штраф.
Блискуча.
Хай, Ллойд. Довга ніч, це не так?
2334834
Apocalypse сьогодні
Ми навчаємо молодих хлопців, щоб знизити вогонь у людей. Але їхні командири не дадуть їм писати "чорт" на своїх літаках, бо це непристойно!
Від пекти.
Це вбивство не для прибутку. Це обряд.
Бойовий клуб
Ми генеруємо чоловіків, які піднялися жінками. І я дивлю, якщо жінка дійсно, що нам потрібно.
Художня література
Не думайте. Вам необхідно знати.
Художня література
Я не дуже хороший танець.
Годинники помаранчеві
Тоді з'явився момент, коли здавалося мені за хвилину, як ніби величезна птаха росла в бар, і всі крихітні волоски на моєму тілі стояли на кінці, гусениці побігли і знову люблять маленькі серди. Я дізнався музику. Він був частиною розкішного 9-го соната Людвіга.
Translated by автор, summer_death.