1041
Від зірка до знаменитості
Ви думаєте, що відомі люди мають деякі заздрості для своїх більш успішних колег? Побачимо, як це можна виражати.
Джеймс Корден дивно спокійний і продуманий. Але ми побачили це до.
Він зробив фотосесію з відомим журналом, щоб показати свою повагу Adele.
Р
Види.
Р
Нек Лачей і Келлі Ріпа вирішили подарувати одному з найвідоміших весіль в Голлівуді. Ви думаєте, що вони були неправильними про різницю висоти?
Я не знаю. Фото Ніка і Келлі прийшли на день Кім вирішив розлучення Кріса.
Алан Карр приступив до вищого рівня у своїй кар’єрі як дружечок, що нагадує одну знамениту жінку. Ви визнаєте це м'язове тіло?
Це Jodie Marsh. І вона виглядає набагато краще, ніж Алан.
Тепер давайте зануритися в світ X-фактора. Louis Walsh спробував одягатися, як Cheryl Cole.
Я повинен визнати, що він практично досягнув. На першому погляді ніхто не розповість.
р.
Під час епізоду субота Night Live, Miley Cyrus unleashed її true само - і ніхто не інший, ніж Justin Bieber. Вона навіть навчалася імітувати канадський акцент.
Ну, вона отримала її волосся. До речі, Джастін не єдина знаменитість вона хотіла до пародія.
Наступною жертвою стала Ліндасай Лохан.
Я не думаю, що Лі Ло б оцінив жарт.
Роб Шнайдер також вирішив поганий поганий Ліндасай.
Звісно, реальний Логан набагато менш волосатий.
Pippa Middleton's pop був предметом обговорення з дня весілля сестри. Деякі знаменитості навіть вирішили пофарбувати його.
Одне з Девіда Гаманса, які зроблять всіх сміятися, шукаючи його смішний поворот. Він, ймовірно, не буде запрошений на наступне королівське весілля.
Звісно, Pippa нічого не робив, як на найбільш важливій події в житті сестри.
Луї Спенз, одягнений в Чериль-Коле, з'явився в цьому наряді на одному з епізодів шоу X-фактора як судді.
Ну, є обов'язково схожість.
Коли всі думали, що Katie Weisel пішов, вона поплавила в наше життя як чорний лебідь Natalie Portman.
Копія.
доб.10
Не поганий, гачок коней.
Але оригінальний, звичайно, краще.
У Вагнер Каріло і його змінив.
Р
Хто такий жарт?
Немає інших, ніж свинець X-фактор Дермот Олеаріо. Він приймав довгий погляд на Вагнер, перш ніж приймати участь в фотосесії.
Члени Glee використовували хіти Britney Spears для одного з серії, в тому числі виступи Spears "Я A Slave 4 U" на церемонії MTV VMA. Що ви думаєте, Heather Morris зробив?
60738918
Не поганий, правий? Відмінність полягає в тому, що реальний Britney повинен потіти багато.
Додатково Нагрівач використовується зображення з відео “Oops I Did It Знову”, що з'являється в трійці червоний комбінезон з латексу.
112932р.
І це Britney десять років тому в одному наряді.
Р
Останнім пародіям було відео “Toxic”.
Я думаю, Britney це в кращій формі.
Але Britney не єдина пародія в серії. Jane Lynch з'явився в образі Мадонни з відео «Vogue».
309962
Jane грає Sue Sylvester в серії.
Зірка серії «Десператні домогосподарки» Eva Longoria відреагувала в Пісні з фільму «Збереження». Для зйомок відео пародія вона навіть вчила танець, але не завадить співати, просто відкрив її рот.
А реальний Sandy - Olivia Newton-John.
У ролях няні також взяли участь екс-людії Tony Parker.
Але він, безумовно, не так добре, як Джон Трапелла.
Kate Moss в її рожеві легінси і з леопард сумка є дуже нагадує...
Члени гурту Pink Lady.
Jenny Frost також вирішив спробувати його. Сандалі від "Греаса".
3610Р. 4200Р.
Не відрізняється від оригінального.
Мег Матвії пожертвував рожевий г і відповідну куртку...
Щоб виглядати як французька, коли вона забарвила волосся в кіно.
Продовжити...
Джеймс Корден дивно спокійний і продуманий. Але ми побачили це до.
Він зробив фотосесію з відомим журналом, щоб показати свою повагу Adele.
Р
Види.
Р
Нек Лачей і Келлі Ріпа вирішили подарувати одному з найвідоміших весіль в Голлівуді. Ви думаєте, що вони були неправильними про різницю висоти?
Я не знаю. Фото Ніка і Келлі прийшли на день Кім вирішив розлучення Кріса.
Алан Карр приступив до вищого рівня у своїй кар’єрі як дружечок, що нагадує одну знамениту жінку. Ви визнаєте це м'язове тіло?
Це Jodie Marsh. І вона виглядає набагато краще, ніж Алан.
Тепер давайте зануритися в світ X-фактора. Louis Walsh спробував одягатися, як Cheryl Cole.
Я повинен визнати, що він практично досягнув. На першому погляді ніхто не розповість.
р.
Під час епізоду субота Night Live, Miley Cyrus unleashed її true само - і ніхто не інший, ніж Justin Bieber. Вона навіть навчалася імітувати канадський акцент.
Ну, вона отримала її волосся. До речі, Джастін не єдина знаменитість вона хотіла до пародія.
Наступною жертвою стала Ліндасай Лохан.
Я не думаю, що Лі Ло б оцінив жарт.
Роб Шнайдер також вирішив поганий поганий Ліндасай.
Звісно, реальний Логан набагато менш волосатий.
Pippa Middleton's pop був предметом обговорення з дня весілля сестри. Деякі знаменитості навіть вирішили пофарбувати його.
Одне з Девіда Гаманса, які зроблять всіх сміятися, шукаючи його смішний поворот. Він, ймовірно, не буде запрошений на наступне королівське весілля.
Звісно, Pippa нічого не робив, як на найбільш важливій події в житті сестри.
Луї Спенз, одягнений в Чериль-Коле, з'явився в цьому наряді на одному з епізодів шоу X-фактора як судді.
Ну, є обов'язково схожість.
Коли всі думали, що Katie Weisel пішов, вона поплавила в наше життя як чорний лебідь Natalie Portman.
Копія.
доб.10
Не поганий, гачок коней.
Але оригінальний, звичайно, краще.
У Вагнер Каріло і його змінив.
Р
Хто такий жарт?
Немає інших, ніж свинець X-фактор Дермот Олеаріо. Він приймав довгий погляд на Вагнер, перш ніж приймати участь в фотосесії.
Члени Glee використовували хіти Britney Spears для одного з серії, в тому числі виступи Spears "Я A Slave 4 U" на церемонії MTV VMA. Що ви думаєте, Heather Morris зробив?
60738918
Не поганий, правий? Відмінність полягає в тому, що реальний Britney повинен потіти багато.
Додатково Нагрівач використовується зображення з відео “Oops I Did It Знову”, що з'являється в трійці червоний комбінезон з латексу.
112932р.
І це Britney десять років тому в одному наряді.
Р
Останнім пародіям було відео “Toxic”.
Я думаю, Britney це в кращій формі.
Але Britney не єдина пародія в серії. Jane Lynch з'явився в образі Мадонни з відео «Vogue».
309962
Jane грає Sue Sylvester в серії.
Зірка серії «Десператні домогосподарки» Eva Longoria відреагувала в Пісні з фільму «Збереження». Для зйомок відео пародія вона навіть вчила танець, але не завадить співати, просто відкрив її рот.
А реальний Sandy - Olivia Newton-John.
У ролях няні також взяли участь екс-людії Tony Parker.
Але він, безумовно, не так добре, як Джон Трапелла.
Kate Moss в її рожеві легінси і з леопард сумка є дуже нагадує...
Члени гурту Pink Lady.
Jenny Frost також вирішив спробувати його. Сандалі від "Греаса".
3610Р. 4200Р.
Не відрізняється від оригінального.
Мег Матвії пожертвував рожевий г і відповідну куртку...
Щоб виглядати як французька, коли вона забарвила волосся в кіно.
Продовжити...