Взуття 2012

Продовження теми «Особливе взуття 2012».

Дольце & Губана

Dolce і Gabbana є фахівцями з мережива і в загальному сексуальному одязі і взуття. Їх взуття є черговим доказом того, що. В цілому я божевільний про мережне взуття і я хотів би відзначити, DOLCE & GABBANA зокрема. Тож якщо хтось любить мережива теж, то звертайте увагу на збір цього модного будинку.

р.

ВЕРЕСА

Не хвилюйтеся, це просто Донателла, яка вирішила експериментувати. Шукаю ці туфлі, мимовільно згадуємо історію, що в 20 столітті дизайнер зробив сандалі на платформі 30 см, а модель, яка прогулялася на них, зламала ногу. Я думаю. Тепер ці сандалі знаходяться в вікні музею. Однак взуття Versace не 30 см, але ще трохи страшно. Єдине, що я знаю, що використання прозорого матеріалу (пластика) буде модним. І заклепки, ці чудові металеві заклепки. По-перше, мені не потрібно нічого купити, у мене майже однакові піски з металевими жилетами.

ПРАДА

Прада - оригінальний дизайнер. Вона прийшла з туфлі, яка підкаже, що вони «швидки». Я не вірю, що будь-яка модниця буде вибрати ці черевики, крім Daphne Guinness і Lady Gaga. Чи не Prada зробити ці черевики для них? В цілому мода непередбачувана, тому я можу гарантувати, що незвичайність взуття продовжить тренд. Якщо ви хочете щось божевільне, не боїтеся купувати його.

ГУКПП
р.

Gucci любив багато хто божевільний про красу. Туфлі 2012, за словами директора модного будинку, повинні виглядати просто, але шик - золото, шкіра, блиск. Звертаємо увагу при покупці взуття на якийсь вечірній вечір, чи є корпоративним або prom, на Gucci і беремо увагу на їх взуття.

768,40024

Лука Бресель

Louis Vuitton - трендовий ніс. При покупці гострого носа переконайтеся, що це правильно. Не робіть тушку себе, вибравши ніс, який ковтається вгору. Це дивний погляд я коли-небудь бачив. До речі, звертайте увагу на білий колір. В цілому, вважається, що білий є виключно для весільних свят, але довіра Марка Якобса (який, до речі, був запрошений до Діора, але Марк просить казкову кількість переходу, і керівництво Діора вирішив, що вони не потрібні ні Якобса), тому що він не знецінить вас і не поганий речей.

Р

Роберто Каваллі

Як я сказав перед тим, що складний каблук точно буде трендом нового сезону. За даними Cavalli, 2012 взуття традиційно високе п'яти або танкетку. Ніщо між собою. Тому подивіться на візерунок каблуки.