Плаття 2012

Продовження теми «Фашіонні сукні 2012»

КЛІЄНТНІ ПАРИ

Суворість і стриманість ліній в поєднанні з яскравими фарбами або, навпаки, з монотонним рухомим тканиною - це відмінна і практична, використовується всюди і практично завжди. Ніщо нове, звичайно.

ДАРКИ ЛАЙВ

Подивіться на сукні з закритими декольтеми і трохи нижче колін. У LOEWE також вважають, що блиск є обов'язково трендом, і навесні і влітку він повинен бути присутнім в сукні, взуття і в цілому в одязі.

р.

LANVIN ДАРКИ
3610Р. 4200Р.

Світлі напівпрозорі сукні неагресивних кольорів і «подвійного типу» суконь: коли верхній або нижній візуально відокремлюються кольором в два різні фрагменти. У цьому випадку чорно-білий. Але я підозрю, що інший набір кольорів можливо.

ХРИСТИЧНІ ДИОРТИ
,00 Р

Dior без Galliano залишається лояльним до Dior з Galliano. Сукні 2012 відповідно до творців цієї колекції мають красиву колірну палітру, що поєднує моркву-червоний, кораловий, м'який ажур і піни кольори. Ви бачите красиві слова? А якщо ви поєднуєте сукні до тих слів, сукні будуть красивими.

НАЙНА РІКСІ ДАРКИ

Nina Ritchie святкує глибокий синій. Чому ви не замовляєте його? І прозорість? Прозорість добре. Шукаємо її.

DOLCE & GABBANA ДАРКИ

Минулого літа відбувся під принтом «фрут». Тепер ми переключили в овочі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Тому, побачивши на вулиці бабуся з авокаською морквою, пофарбувавши на неї, не шкодуйте сотні рублів і купуйте цю авокаську з неї. Ви будете наймодніші.

9570457

ДАРКИ САНДРІВ

Мінімалізм білих суконь і божевільних етнічних принтів, що нагадують хоклому. Я одружився в цій сукні.

Габаритний зображення

ПРАДА ДАРКИ

Прада Ms. використовує дивні відбитки, будь точкові або мови полум'я. У будь-якому випадку, мирдість в моді.

ГУКСІ ВАТЧ

Геометричні відбитки, форми та лінії, зверніть увагу на це. Ні кривих і півколів, бути в геометрії, і тому в моді. Крім того, любителі Brilliance пам'ятають, що в сезоні приїжджають до повної пристрасті.