Війна

Я вже писав про картини ситу, сперми і казковим значенням цих шедеврів. Карти, які будуть обговорюватися нижче, не так екстремальні, вони можуть легко проходити для робіт будь-якого абстрактного художника, але вони мають функцію: вони не фарбуються людиною, але ... мавпи. Милий капучин названий кишеньками Warhol летить абстрактні полотна, які купують $ 200, $ 300 і навіть $400 (можливо в залежності від сеймантичного насичення). Таким чином, Warhol Monkey заробляє для оновлення притулку в Торонто, де він наразі живе. Кишеньки вже мають власний вболівальник-клуб, деякі члени якого щиро вірять, що бібіцана є реінкартонією зовнішнього Анді Warhol.

Заробітниця тваринного притулку, де живуть кишені (ім'я була надана мавпи на приїзді), говорить про те, що капучин, тільки один раз в корпусі, почав поводитися дуже дивно. Він прокинув підлогу весь час. Заради сміху, жінка дала кишенятам і папером, а в блимку очей мавпа наклав абстракціоністське полотно. Ви можете відкинути і забути її, але леді зрозуміла в той час, що малюнок мавпи є жилетом, і прокинувся її улюбленець в місцевих ЗМІ. Соонові кишені придбали ім'я Warhol.

р.

Я не розумію, що це робить будь-яке почуття, але це обов'язково хороша річ - цей мазок купується, гроші надходить до притулку, де живуть кишені Warhol та багато інших тварин. Дуже добре.

, Україна

р.

Р

Я мав ідею. З тваринного розпису так популярний, давайте мені копати хвіст кота в фарбі і дати йому фарбу. Ви думаєте, що вони будуть купувати принаймні сто зелені?