4842
Христина Пименова
Трохи Крістіна Пірменова всього 6 років (він буде 27 грудня), але, однак, вона є однією з найпопулярніших, популярних і красивих моделей в Росії. І з причини. Дитина сірий має блакитні очі, довгі блондні волосся і незвичайна краса. Христина відома не тільки в Росії! Вона має любителі в Англії, наприклад. Мільйони шанувальників - відео, офіційний сайт британського фаната - kristinapimenova.com, а також тисячі шанувальників - мистецтво.
Прийміть ближче погляд на дівчину:
Мальдіви, 2011:
Я думаю, на 10 років вона буде «самітом», ніж будь-який Тилан Блондо і Mackenzie Foy.
Фото з Nicole Demesic (відсотні фотосесії)
Дівчина виглядає набагато старше 6 років ... інші фото малюка:
405732
Крістіна взяла участь у таких високопрофільних виставках, як Monnalisa і CPM кілька разів!
Деякі фотографії з екранів:
Крістіна - 2,5 роки. Язики-ягідки стверджують, що Крістіна без косметичних засобів і фотошопу є звичайною потворною дівчиною, але це не вірно.
Також Крістіна займається худою гімнастики. А також дуже успішним :
Р
Нарешті, кілька відео вентилятора:
Прийміть ближче погляд на дівчину:
Мальдіви, 2011:
Я думаю, на 10 років вона буде «самітом», ніж будь-який Тилан Блондо і Mackenzie Foy.
Фото з Nicole Demesic (відсотні фотосесії)
Дівчина виглядає набагато старше 6 років ... інші фото малюка:
405732
Крістіна взяла участь у таких високопрофільних виставках, як Monnalisa і CPM кілька разів!
Деякі фотографії з екранів:
Крістіна - 2,5 роки. Язики-ягідки стверджують, що Крістіна без косметичних засобів і фотошопу є звичайною потворною дівчиною, але це не вірно.
Також Крістіна займається худою гімнастики. А також дуже успішним :
Р
Нарешті, кілька відео вентилятора: