1207
Бад Камера Gigande.
Насправді, цей хлопець з появою бульбашки в житті досить милий і пухнастий. Камера - це твердий хлопець і не схожий на stupid речей. Він серйозно займається карате, скромно поводиться перед камерами. В цілому, Cam є модель сімейного чоловіка. А роль батька і чоловіка не гірше, ніж з ролями фільмів.
Р
Камера іноді розслабляє і робить смішні обличчя перед камерою:
Камера з апельсиновим зачіскою:
Хік пан Гіганд:
Камера і його "справжня дружина" від Dominic Geisendorf:
Він, як правило, хороший - досить переконливо відігравав обсесований вампір в "Твілайт", який захований в комедії "Експерт легкої поведінки", відігравав фольго і був просто хорошим хлопчиком в кіно-музикі "Бурреске". Я пам'ятаю фільм "Шеферд".
І по суті, Камера мала багато місць для фільму. І що добре, що хлопець не кріпиться до будь-якої ролі. Це може бути різним.
Кінотеатр. Бурлеск:
Габаритний зображення
"Ненароджений":
р.
796437
"Шеферд":
Кам'янець-Подільський колеги:
729471
Він, але з колегами фільму «Бурлеск»:
Камера Gigande зуміла «просвітити» як модель. Цей чарівний хлопець не соромиться запросити на фото для чохла журналу:
р.
Gigande є великий хлопець. Шукаю, як приємно, він до своєї дитини.
Сім'я Ґіганда:
Домініка від Everly Рей:
р.
377652 Р
Ти хороший хлопець, Камера. Зробіть свою сильну руку і подивіться на нові і сильні ролі!
Р
Камера іноді розслабляє і робить смішні обличчя перед камерою:
Камера з апельсиновим зачіскою:
Хік пан Гіганд:
Камера і його "справжня дружина" від Dominic Geisendorf:
Він, як правило, хороший - досить переконливо відігравав обсесований вампір в "Твілайт", який захований в комедії "Експерт легкої поведінки", відігравав фольго і був просто хорошим хлопчиком в кіно-музикі "Бурреске". Я пам'ятаю фільм "Шеферд".
І по суті, Камера мала багато місць для фільму. І що добре, що хлопець не кріпиться до будь-якої ролі. Це може бути різним.
Кінотеатр. Бурлеск:
Габаритний зображення
"Ненароджений":
р.
796437
"Шеферд":
Кам'янець-Подільський колеги:
729471
Він, але з колегами фільму «Бурлеск»:
Камера Gigande зуміла «просвітити» як модель. Цей чарівний хлопець не соромиться запросити на фото для чохла журналу:
р.
Gigande є великий хлопець. Шукаю, як приємно, він до своєї дитини.
Сім'я Ґіганда:
Домініка від Everly Рей:
р.
377652 Р
Ти хороший хлопець, Камера. Зробіть свою сильну руку і подивіться на нові і сильні ролі!