Візуальна ілюзія від Akiyoshi Kitaoka

Зустрічайте професора психології в університеті Ritsumeikan, Кіото, Японія Akiyoshi Kitaoka, народився 19 серпня 1961 року. Акіоші спеціалізується на візуальному сприйнятті та візуальних ілюзіях.

Візуальна ілюзія від Akiyoshi Kitaoka р.

Поставити себе, що привабили мене до цього японського психолога? І зацікавив його, але в своїй роботі, яка називається «візуальні ілюзії». На основі зображень, які допомагають встановити внутрішній стан людини. Все дуже просто, потрібно уважно дивитися на них і результат не займе довго чекати. Якщо малюнки практично не рухаються, поздоровлення на психіці.

2393529

Але якщо вони все ще досить мобільні - це перша сигналізація і вам терміново потрібно відпочивати!

Добре, якщо ілюзії рухаються дуже швидко - потрібно піти в стаціонару і краще відразу ж до психіатричної лікарні.

Коли я дивився на ці малюнки, я зізнаю, що вони рухалися смішними. Звісно, я знав, що мій психат був розбитий. Але найцікавіше, що коли я дивився на них знову, тільки після розслаблення лазні, вони були дійсно ще! Це приносить те, що вода розслаблена і заспокійлива, раджу спробувати.

Що ви бачите?

2015485

Акіоші стверджує, що швидкий рух ілюзії зазвичай спостерігається в м'язах! Я сподіваюсь, що немає у нас.