Вікторія Бекхем і її сумки

Сумочка жіноча має безліч сортів, але має лише дві функції – змішати всі необхідні речі і служити прекрасним, модним і стильним аксесуаром. Вікторія Beckham іноді досить сумочка з однією функцією – «здатна функція». Це зрозуміло, що Wicca є визнаним стандартом стилю, і вона не вдарила бруду обличчя, віддаючи перевагу появі практичності. Її гаманці добре, як її взуття, які ви можете побачити тут. Все зображення Бекхема продумано до найменшої деталі, і це справжня аксіома.

шемале

Леді в чорному кольорі. Чорний, мабуть, улюблений колір Вікторія. Я повинен сказати, що вона підходить їй, як ніхто інший, хоча постійно носити чорний одяг не добре. Вони кажуть, що людина, яка воліє повністю чорні образи в повсякденному житті, розтоплюється, секретний і має деякі психічні проблеми. Я не знаю, що йде з Вікторією, але я хотів би мати одну яскраву річ. Сумка досить гарна, але я досить бачу її червоний.

Я впевнений, що один з найстильніших жінок світу, але з яких причин я думаю, що Давид бере участь у дітей, ніж Вікторія. Я сподіваюсь, що вона лікує дітей з теплом і не зберемо кожного ранку на виворітній нозі і робить кам'яний обличчя. Сумка і весь образ просто красиві (в інших словах не можна сказати) Це стрижка дивовижна!

І ось червоний колір я хотів бачити. Сумка для повсякденних цибулі ідеально підійде.

Я люблю шкіряні сумки тварин, але коли я думаю, що наші бідні маленькі брати, я не люблю їх на всіх. Після всього я для штучного хутра і шкіри.

Колір неприємний, і сам мішок не викликає симпатії.

Я люблю сумки! Весь образ так простий і стриманий, і гаманець виділяється. Мені подобається.

Вуха! Повага Vicki для таких зображень. І це чотири рази Мама! Я не вірю. Шикарний мішок чудовий.

Кольори, що беруть участь у створенні сумки, категорично називають очі. Я не розумію, що ви можете зробити. Я люблю форму цього маленького мішка.

Оригінальний, але не для мене. Я не збираюся з цим хлібом, але я уявляю його вартість.

Це чудовий мішок. Елегантний і якийсь «статус».

Колір смарагдовий і форма сумки просто неймовірно добре. Я люблю відтінки зеленого кольору, так що майже будь-який мішок з цим кольором буде приємно мені.

Великий.

Замок? Я ніколи не бачив сумку, як це (маю, я зробив, але я заготував). Я думаю, що це смішний, що є також ключ.

Я пам'ятаю Reese Witherspoon. Ви знаєте, чому. Я не схожа на такий ніжний рожевий.

Це гарна мініатюрна сумочка, але вона відчуває себе не дуже готовою.

Сумка цього формату я рахував відразу кілька. Вікторія любить їх. О, вона любить їх. Колір красива!

Два гаманці замість одного. Торгівля по-справжньому!

Красивий, без ручної роботи буде неправильно.

Це справа! Відчувається, що є 2 млрд.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

(Б)