928
Факти про Буршти
Назва цієї сексуальної блондинки тепер на слух, тому що роль в ромському щоденному з Джонні Депп відразу підняла її рейтинг у світі кіно на кілька десятків точок. Я хочу дізнатися більше про цю кохану леді. Хоча, щоб бути чесним, я думаю, що її полум'я буде скорочений, так само, як Olivia Wilde зробив після своєї ролі в Throne. Вони зустрінуть, захоплять і приділять увагу новому кроленю.
Буршти не закінчили старшу школу. У віці від 17 років вона покрила до Нью-Йорка, щоб завоювати модельні агентства.
Амбер зробив почесну капелюшку, наповнюючи Hot 100 Жіноча список журналу «Максім» тричі поспіль – в 2008, 2009 і 2010!
Він закликав її католицьку віру і оголосив себе атеїстом після читання книги Айн Ранд.
3250Р. 3700Р.
254072
Amber воліє збір винограду автомобілів! В даний час вона приводить до 68-річного Ford Mustang і раніше поїхав Мерседес, який двічі її вік!
Вона божевільна про дрібні руки. Амбер зношує Magnum.
Amber has a Yorkshire Terrier названий pistol.
,00 Р
Гейдар з'являється в країні зірка Kenny Chesney's "The Goes My Life" відео
Музика.ivi.ru/watch/Kenny-Chesney-There-Goes-My Life-15365
Буршти не закінчили старшу школу. У віці від 17 років вона покрила до Нью-Йорка, щоб завоювати модельні агентства.
Амбер зробив почесну капелюшку, наповнюючи Hot 100 Жіноча список журналу «Максім» тричі поспіль – в 2008, 2009 і 2010!
Він закликав її католицьку віру і оголосив себе атеїстом після читання книги Айн Ранд.
3250Р. 3700Р.
254072
Amber воліє збір винограду автомобілів! В даний час вона приводить до 68-річного Ford Mustang і раніше поїхав Мерседес, який двічі її вік!
Вона божевільна про дрібні руки. Амбер зношує Magnum.
Amber has a Yorkshire Terrier названий pistol.
,00 Р
Гейдар з'являється в країні зірка Kenny Chesney's "The Goes My Life" відео
Музика.ivi.ru/watch/Kenny-Chesney-There-Goes-My Life-15365