Окуляри Johnny Depp

Були взуття, сумки, але що про окуляри? На щастя, є також знаменитості за океаном, для яких цей аксесуар є No. 1,1 км Ось Джонні Депп. Актор просто не входить до цього, періодично змінюючи старі окуляри для новачків. Що робити образ його, і він точно вписується. Я пропоную вам подивитись на кілька пар окулярів Іванани та дізнатися, що він підходить йому більше (приблизно всім обличчям), але все ж...).

1,1 км Не мавпи і окуляри. Johnny - це просто красива назовні, і ці окуляри далі підкреслюють його бойовий вигляд. Зображення точно схожа на фільм «Секрете вікно». Колір каркаса відмінно поєднується з кольором волосся.

2,2 км Екстравагантне зображення, але без шапок і окулярів не буде Джонні Депп. Я не схожа на ці окуляри на всіх (скло не для нього). Попередні окуляри були сто разів краще, тому ми побачимо варіації.

р.

3. У Фотосесія Іванани Террі Річардсон. Не дивлячись на це, ви можете побачити, що вік забирає його. Хоча мені подобається йому в будь-якому вигляді, його внутрішня шарм переплітає все. Скелі Річардсон не здаються костюмом Depp.

4. У Це просто кішка Чешира. Келихи круті, Джонні тенденції (не дивлячись на те, що картина 15 років обов'язково).

5. Умань Поганий вибір. А ось, що ми можемо бачити те ж саме, що Джонні може через відбиття у своїх келихах. Він реальний пірат тут!

6. Жнівень Зображення з моменту кокаїну. Після того, як це було просто, просто... Він прекрасний і жорстокий, хоча він має тонкі риси. Келихи круті, але я люблю перші.

Габаритний зображення

7. Джонні «Авіатори» зіткнулися з ним.

р.

8. У І воля знову... Синій краще, ніж фіолетовий, тому ці окуляри, безсумнівно, плюс. Він чудово виглядає.

9. Навігація Гаррі Поттера відпочиває.

10. Але тут не можна обійтися без келихів. Скільки я розумію образ від "Crystal"?

11. Чудовий. Це тільки цікавіше років. Окуляри, як це найкращий для Johnny.

12. Бони! Але ми не говоримо про жекбони, ми говоримо про окуляри. Великий, прихід Джонні.

13.00 р. Вниз, два! Я розумію, що ці окуляри колись були на вершині моди, але тепер я не люблю їх. Вони виглядають смішно.