Правила Муриного

Особлива людина у світі футболу – 48-річний тренер Жозе Мурінхо – це не тільки найбільша людина у своїй професії, але й зразковий сімейний чоловік. Так, хто б подумав, що Хосе, прізвища Особливого, стане батьком і чоловіком (з його зовнішнім виглядом і товстим гнійом). Зустрівшись з дружиною, коли він ще був підліток і одружений 26. Він має сильний характер, цікаві вирази обличчя і жести, а також має wit, для якого він часто критикував навіть власниками клубів (не для нічого під час кар’єри тренера він змінив багато команд). харизматичний Хосе вирішив під’єднати свою долю з футболом як дитина, так як батько його був футболістом, але він не вдалося стати професійним гравцем, і ми бачимо його вже в тренерському штабі іспанського Real Madrid. До цього дня багато чуток навколо нього, але він заперечує їх з його заявами, які можна легко розбити на окремі котирування.

Тексти пісень, а це означає: Не всі люблять Ісуса, нехай тільки мене.

Ви можете скористатися тими, хто бажає отримати виграш. Я не маю часу для цього.
Я завжди готовий до бою. Хоча я знаю, що я не маю на увазі один з футбольних кланів, які займаються картками і визначають правила гри. Крім того, я не був великим гравцем, тому я не можу розраховувати на імунітет, що ті тренери, які мали велику кар'єру в минулому.
Приєднуйтесь до команди і ви ніколи не будете другими.
Я не прийшов до Real Madrid за гроші. Я трохи соромлюся того, скільки я зробив під час фінансової кризи. Для мене важливо отримувати задоволення від моєї роботи. А також заробляти повагу в країні, де я пройшов багато неприємних моментів.
999 р.

Я дізнався італійську п'ять годин на день протягом декількох місяців, щоб спілкуватись з журналістами і шанувальниками. Але я все ж був відреагований для того, щоб не лікувати їх достатньою повагою. Після п'яти років в Англії, Ранірі навряд чи можна сказати hello на англійській мові.

Хочу змінити філософію футболу. У світі немає інших тренерів.

Я хочу стати першим тренером, щоб виграти Лігу чемпіонів з трьома різними командами.
Якщо я хотів просте життя, я буду залишатися на Порто: гарний блакитний крісла, будучи в Лізі Чемпіонів весь час, Бог і право після цього, мене.
667562.

Я не потрібна гравця, велика людина з великим характером. Ці якості я хотів би бачити у своїх дітей. Я хочу, щоб хтось поставив м'яч в сітку.
Ассхол – хтось, хто вважає, що він не потребує прогресувати. Я не дупу.

Я завжди готовий боротися. Крім того, з такою стрижкою краще видно ідеї, які людина має в своїй голові.

Мер Мілана мене звинуватили про те, щоб надати маленьку монету до знеціненого хлопчика. Я збираюся дати йому хресту, що моя дружина дала мені і що я не взяв участь в останні чотири роки. Навіть коли я роблю щось щире, я все ж отримую критикувати.

Моя сім'я і друзі думаю, що я став сірим через стрес. Але це не, мій да отримав сірий занадто рано. А футбол - радість.