Депп і Паради

Інтернет дуже дивний. Ви ніколи не довіряєте всіх тут, а ромби розкидані на швидкості... Але ось жарт... Я думаю, що я думаю, що я знаю що-небудь цікаво. Ось Vanessa Paradis і Johnny Depp на межі розриву з останнього місяця, і я не можу отримати цю новину. Я бачу більше про шлюб, ніж я про мій особистий зв'язок. Я був настільки впевнений у своїй наполегливості, або я дійсно не маю нічого робити, але я відверто не хочу їх розлучення... (Якби мій погляд зацікавився кимось і буде впливати на щось).
Все, що в усіх, Ванеса була скаржаться про свого чоловіка, його затримання, і рідкісний вигляд будинку (який був незвичайний для нього). У грудні пропущені нерви жінки, і вона видала стандартну літіатуму. В той час як Depp мислити, і все в дуже стихійному стані ... але я не хотів би бачити їх окремо, тому що вони так підходять для одного!
По-перше, я покажу вам свої фотографії відомого художника, письменника та фотографа Франсуа-Мар'я Бан'єра. Доброго дня!

Депп і Паради

Депп і Паради

Депп і Паради

Депп і Паради

Депп і Паради

І тут ще одна порція... разом з соціальними подіями... Красивий!

12834

Депп і Паради

Депп і Паради

Депп і Паради Р

Депп і Паради

Депп і Паради

Депп і Паради

Депп і Паради

Депп і Паради

Депп і Паради

Депп і Паради

Ну, одна фото з реальних ... Не так красиві, але ще милий.

Депп і Паради

До речі, пам'ятайте, як на початку 2010 року, коли Depp підписала контракт на стрілку з Джолі, Ванеса майже мав тантову трубу з костюма ревнощі? Ні, після всього, Анжеліна не так далеко не так званих злаків. Але вони виглядають красиво... Чи не це?

Депп і Паради

Всі права, хлопці? Як ви думаєте, що вони будуть розлучення або ні?