Депп і Паради

Інтернет дуже дивний. Ви ніколи не довіряєте всіх тут, а ромби розкидані на швидкості... Але ось жарт... Я думаю, що я думаю, що я знаю що-небудь цікаво. Ось Vanessa Paradis і Johnny Depp на межі розриву з останнього місяця, і я не можу отримати цю новину. Я бачу більше про шлюб, ніж я про мій особистий зв'язок. Я був настільки впевнений у своїй наполегливості, або я дійсно не маю нічого робити, але я відверто не хочу їх розлучення... (Якби мій погляд зацікавився кимось і буде впливати на щось).
Все, що в усіх, Ванеса була скаржаться про свого чоловіка, його затримання, і рідкісний вигляд будинку (який був незвичайний для нього). У грудні пропущені нерви жінки, і вона видала стандартну літіатуму. В той час як Depp мислити, і все в дуже стихійному стані ... але я не хотів би бачити їх окремо, тому що вони так підходять для одного!
По-перше, я покажу вам свої фотографії відомого художника, письменника та фотографа Франсуа-Мар'я Бан'єра. Доброго дня!

І тут ще одна порція... разом з соціальними подіями... Красивий!

12834

Р

Ну, одна фото з реальних ... Не так красиві, але ще милий.

До речі, пам'ятайте, як на початку 2010 року, коли Depp підписала контракт на стрілку з Джолі, Ванеса майже мав тантову трубу з костюма ревнощі? Ні, після всього, Анжеліна не так далеко не так званих злаків. Але вони виглядають красиво... Чи не це?

Всі права, хлопці? Як ви думаєте, що вони будуть розлучення або ні?