10 музикантів

Хочу підняти цікавий тему. Говорячи про музикантів і гуртів, які за весь тривалий період творчості народилися тільки один великий удар. І ось вони йдуть з ним, йдуть назад і вперед, тут і там, череш, іноді співають себе і це для життя.

Список в позі є шахтою, я не скопіював його з будь-якої точки, частково згадував себе, частково прогулявся і збирається на Last.fm. Цей ресурс є досить індикатором. У деяких країнах ситуація відрізняється. У деяких країнах, кажуть A-Ha не одна, але кілька переглядів. Натюрморт

(натиснути на логотип YouTube)

499 р.

Sinéad O'Connor нічого не порівнює 2 У

Ця пісня була написана княземом в 1985 році для його місцевого гурту The Family. Але про неї не знали, Він звучав в оригінальному, щоб бути чесним.

Але в 1990 р. Сінад запозичував нічого порівняння 2 р. і зробив його, добре, абсолютний удар. Що, до речі, не є загальним явищем навіть для відомих музикантів.

Вона звучить весело, але найкраща річ Sinead може зробити з цією піснею просто відкинути ковзани. Не про те, що решта творчості була поганою, ні, досить просто непотрібною. Вона також має Sacrifice на YouTube.com, який Sinead запозичений з Елтона Джона. Ну, так, в ній був деякий шарм, вона sang з її душею, але... в основному її робота не дуже ловила оголена.

Ну, це ні Нора Джонса.

Coolio à gangsta's Paradise (1995)

Зробивши такий шедевр, ви не можете зробити нічого для відпочинку вашого життя. Знаємо, що ми робимо концерти, тому для допінгу є лава.

Coolio, однак, періодично робить нові альбоми, які ніхто не слухає. Ви також можете відзначити кліп на Gangsta's Paradise з Jennifer Pfeiffer, йде на її шкіряний бантик і серйозний вигляд.

Дженніфер Paige Crush (1998)

Ви, ймовірно, ніколи не чули про Дженніферну сторінку. Це океї. Ні один чув. Він не почує його. Але ви точно знаєте її щітку. Це дійсно один з кращих прикладів такої сонячної, легкої, приємної поп-музики. І сама вона так сонячна, позитивна.

A-Ha Take На Мені (1985)

Я використовую для прослуховування цих хлопців багато і зрозуміло, що буде незгоди на них. А-Ха популярний до його розпуску в 2010 році. І в США візьміть на мене, і це все, потім завершити тишу. Тут ми повинні визнати, що Take On Me є головою над рештою творчості.

Багато відпочинку є свого роду занадто слізлі. Я люблю сльози, але A-Ha має багато робити з ним. Візьміть на мене динамічний. Ось ритм '80-х. І, звичайно, красива, казкова, позитивна кліп - в той час як MTV в США був дико модним і популярним. Так це цілком зрозуміло, чому вони пішли. Я?

Джонні Хати Джаз Шалені Мрії (1987)

Джонні не люблять джаз. Члени гурту приїхали з невеликою незвичайною назвою на честь друга, яка не могла стояти джазову музику. Сюрпризно, контракт з Virgin Records, укладеним наприкінці 1986 року, вони отримали після презентації, проведеного в джазовому клубі. Джонні Хати Джаз прослужив від 86 до 92, розбився і відступив у 09.

Вони навіть йдуть на офіційний сайт - відразу ця пісня починає обертатися. Я маю на увазі, це свого роду продукт для обличчя.

Цукерки Dulferly Was Here (1989)
р.

Отже, якщо ви подивитеся на статистику, ви не можете сказати, що вона творець досить одного хіта, але насправді це. З любов'ю ви не її пісня. Я був на цукерському концерті один раз, і я був захоплений про Лілі. Цей трек був помітний навіть в американський графік, який дуже незвичайний для джазу.

8525552

Кріс Ісаак Злий Гра (1990)

Я люблю Кріс Ісаак. Він має хоча б деякі круті пісні: Чи не можна зробити Thing, Сан-Франциско Днів, день... Плюшеві альбоми. Але великий удар, без часу, тільки 1.

Чи не зрозуміло, що це не так, щоб не було удару. Це друга злий гра, нічого гірше, все в одному тонах, з тим же мелодним хорусом. Може бути один злий гри був достатньо, щоб зробити вас щасливим.

До речі, в відео на злий Game starred model Helena Christensen.

Все, що вся музика Ісаак доторкнеться садіння, пляж і Сан-Франциско.

Боббі МакФеррін - Не турбувати бути щасливою (1988)

Навіть діти знають цю пісню. Її запис виконаний таким чином, що під вокалом МакФеррін розміщується «інструкторська» частина - різні звуки, зроблені ним. В результаті створюється ефект інструментального супроводу, хоча насправді не звучить музичний інструмент під час виконання пісні.

Цікаво, в 2011 році пісня посіла сьомий список найгірших пісень 80-х, за результатами опитування, проведеного виданням Rolling Stone серед своїх читачів. Чому?

YEAH, JUST ALL ДОБРЕ! Крім того, в 2011 році я не хвилююсь і бути абсолютно щасливою – на мій погляд, це не модно. Сьогодні ви повинні турбуватися про те, що все добре, просто дайте.

Орелс Отель Каліфорнія (1976)

У готелі є багато готелів. Але дамн це, готель Каліфорнія отримав абсолютну популярність і все ж зробив їх рабами на одну пісню. Чи можна ви уявити, як боляче? У вас є. Успішно. Все сподобалося. Декілька переглядів за кілька років. А потім вона виходить і це. Незалежно від того, що ви робите, буде тільки одна для країни на повній мірі.

The Mamas and the Papas California Dreamin (1965)

Ну, так як ми говоримо про Каліфорнія, ви не можете забувати Каліфорнія Dreamin. Я боїться вгадати, що з цих "Каліфорнія" людей користуються популярністю. Але той факт, що красива пляжна зона стегна надихнула багато, дуже багато.

P.S. Surprisingly, Celine Dion має більше, ніж просто ви знаєте, що.

П.С.2 І я деградую пізно і сидів на Деглі.