Хто поламає екрани в 2012 році

Analey Tipton (Я перекладаю назву правильно!) Учасник 11-го сезону шоу «Краща американська модель», аспіраційна актриса. Вона зірвала в невеликих ролях в фільмах Green Hornet і це Stupid Love. Але цього року вона з'явиться в одному з головних ролей в романтичній (!) драма зомбі Теплі боди. Вона отримала роль Нори, головного суперника героїні Тереса Палмера. Через тему фільму я побачу його. Більш того, цікаво, що модель буде справлятися з об'ємною роллю (після того, як актриса Analey не навчалася)

Кінопрем'єра - в серпні

Микола Голт. Цей хлопець також є колишньою моделлю, і він також буде зірватися в теплі боди. Він також має зоряну роль в Джекі гігантського вбивця, з-за червня.

р.

Adrianne Палікі. Ця актриса зірвала в багатьох фільмах, в тому числі Legion і п'ятниця Night Lights, але в сторонніх ролях. Але в акції «Кабра-Трейд: Ретрибутіон», яка прем'єра 29 червня її персонаж є одним з головних персонажів.

Аліса Єва є лідером жіночої ролі в детективному кіно жахів The Raven (березень 9 прем'єра). Про останні дні життя Едгара Пое. Відомий письменник повинен спробувати роль детектива.

Я не пробачу себе, якщо я не дивитися Abraham Lincoln: The Vampire Hunter starring Benjamin Walker. Назва фільму не може залишатися байдужим.

Молодий актор Diego Bonet отримав основну роль у фільмі «Рок для віків». Бюджет фільму – 200 ламбрекенів, тому творці, ймовірно, думали добре. Кінопрем'єра - 31 травня

Бажаєте бачити Риганну бійців? Приїжджайте 18 травня до прем’єри фантастичної акції «Битва»

«Knockout», який відбудеться 19 грудня, в якому взяли участь критики «Історія Борна в жіночій формі». Основна роль - Gina Garano. Я не знаю актора, тому буде цікаво побачити її.

р.

26 жовтня відбудеться чергова частина Бонда. - "Небес" Нова 007 дівчина буде грати в Беренес Марло. Ми вже пишемо про це на нашому сайті, але це не гріх нагадувати.

Молода модель Mackenzie Foy була також написана про те, що я думаю, що кожен буде зацікавлений бачити її як дочка Edward і Bella Renesmee в другій частині Dawn (кінець Twilight saga). До 16 листопада ми не використовуємо.