Кам'яна таємниця

Я думав Лара Камінь, безумовно, нехай жінка. Чудова модель, але потворна: це подрібнюється між зубами, стрункими руками-легами, якийсь виданий вигляд ... Але, очевидно, правда, що Лара є унікальним - здається, що неможливо стати більш красивими без будь-яких операцій, але вона, здається, досягла успіху. Нижче наведено підбір фотографій Лара за досить короткий період - з 2009 по недавно. Ви можете побачити, як вона змінилася. Здається, що все залишилося таким же - і тим же ламким, і кольором волосся, і посмішка, як і те ж, але вона стала набагато красивіше. Може бути це мене, як кажуть, «глушки» Добре, подивіться на себе.

Травень 2009. Класика "потворна качка". Я не люблю позу, посмішку, плаття. Я впевнений, що тільки людина з досить специфічним смаком може знадобитися таку жінку.

Червень 2010

Липень 2010

Вересень 2010. Прихильник під маскою. Тоді буде метаморфоз найближчим часом!

Листопад 2010. Посмішка трохи відрізняється.

24877679

Грудень 2010

Травень 2011. Не подивіться на сукню – подивіться на обличчя: як посмішка, так і зовнішній вигляд набули особливий глянець.

Р

Квітень 2011

Червень 2011. Фото з "вічно". Дуже милий, навіть з подрібненням.

Вересень 2011. Коли вона не показує її волосся, я люблю її!

І ось нагадує мене з Росі Мисливця-Білі.

Вересень 2011 знову. Великий малюнок! Я не бачу на ній глухий, але красива, впевнена жінка!

р.

Листопад 2011. Потворна сукня, однак, якщо ви не враховуєте її, можна відзначити, що Лара дуже зручна. Хто б породив її потвор?

Як це. Я не знаю, як вона це робить, але я дійсно люблю ці метаморфози.